Creatoarea de modă Kate Spade a murit. A fost găsită fără suflare în apartamentul din New York

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 06 iunie 2018, 12:25

Creatoarea de modă Kate Spade a murit. Designerul, în vârstă de 55 de ani, a fost găsită fără viaţă în apartamentul ei din New York, iar poliţia suspectează că s-a sinucis, scrie presa internaţională. Iată ce au transmis autorităţile!

Din primele informaţii se pare că autorităţile au făcut publice primele detalii despre vestea tragică. Oamenii legi au anunţat că angajaţii designerului au găsit-o, marţi, în jurul orei 10.20, spânzurată în apartamentul ei din Park Avenue, notează The Hollywood Reporter.

Ei au mai adăugat faptul că designerul a lăsat un bilet de adio, însă nu au fost autorizaţi să ofere detalii privind ancheta.  Creatoarea de modă Kate Spade s-a remarcat în anii 1990 datorită unei linii de genţi.

Compania pe care a fondat-o în 1993 alături de soţul ei, Kate Spade New York, a deţinut 140 de magazine în Statele Unite şi peste 175, în alte ţări. În 2007, ea a părăsit brandul, iar în 2016 a anunţat că şi-a schimbat numele din Spade în Valentine. Anul trecut, Coach a cumpărat Kate Spade pentru 2,4 miliarde de dolari.

Cum s-a stins din viaţă creatorul de modă britanic Alexander McQueen

Celebrul creator de modă britanic Alexander McQueen, în vârstă de 40 de ani, s-a sinucis, a anunţat Daily Mail pe data de 11 februarie 2010. Acesta s-a sinucis la trei ani după ce prietena sa apropiată, Isabella Blow – care l-a scos din anonimat şi l-a ajutat să devină celebru, s-a sinucis, la rândul său.

Născut în East End-ul londonez, fiu al unui şofer de taxi, McQueen a învăţat meseria de croitor la Savile Row, unde a făcut şi costume pentru prinţul Charles. Între anii 1996 şi 2003, el a primit de patru ori distincţia de cel mai bun designer britanic.

Iată că acum, un alt nume important din această industrie decide să îşi pună capăt zilelor în acest fel.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton