Cui i-a dus dorul Cătălin Cazacu pe toată durata competiţiei "Exatlon". Nu au putut vorbi deloc la telefon

Publicat pe

Cui i-a dus dorul Cătălin Cazacu la „Exatlon”. Timp de aproximativ cinci luni de zile, Cătălin a stat departe de familia sa şi de prieteni. A dus dorul unui om important din viaţa sa. Nu este rudă cu el, dar îl consideră fratele său, îi leagă o amiciţie de ani de zile. Ce a spus concurentul despre Liviu Vârciu! 

Are mulţi prieteni datorită faptului că este o persoană sociabilă care comunică şi se adaptează foarte repede. Aşa se explică şi prietenia de ani de zile pe care o are cu Liviu Vârciu. Cei doi se cunosc de mult timp şi au o relaţie precum doi fraţi. Cătălin i-a dus dorul cât timp a stat în Republica Dominicană. Au apărut la televiziuni diferite, aşa că, din cauza aceasta, nu au putut vorbi deloc la telefon. Însă, când Cătălin a terminat competiţia şi a ajuns în România s-a întâlnit prima oară cu Liviu.

Cei doi au petrecut împreună, au povestit şi au schimbat impresii despre perioada în care nu s-au văzut.

„Cea mai mare avere pe care eu o am sunt prietenii mei şi familia mea. Nu o să fiu niciodată bogat pentru că sunt un copil care o să îşi cumpere jucării continuu, aşa că o să mă mândresc cu cea mai mare bogăţie a mea, aceasta fiind prietenii mei. (…) Da, eu sunt foarte bun prieten cu Liviu Vârciu, el este mai mult cu mine, dar…glumesc! Este cel mai bun prieten al meu şi  eu tot timpul l-am considerat familie pentru mine şi, din păcate, asta este una dintre durerile pe care eu le-am avut acolo, datorită culorilor diferite pe care le avem din punct de vedere contractual. Nu am putut să vorbim, lucru pe care noi îl facem foarte des,  şi a fost persoana de care poate mie mi-a fost cel mai dor.

Cu familia mea am vorbit, cu fiul meu am vorbit. E omul de care am fost lipsit de orice contact, timp de 5 luni. Cu oricine altcineva puteam să vorbesc, cu el nu puteam să vorbesc.”, a declarat Cătălin la Interviurile VIVA!.

 

Cătălin Cazacu, despre relaţia cu Claudia Pavel

A fost o mare controversă iscată la Exatlon, când între Cătălin Cazacu și Claudia Pavel au existat apropieri care au atras atenția publicului. Fostul concurent a fost prezent la Interviurile VIVA!, unde a povestit despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar și despre legătura pe care o are cu Claudia.

Foto: Facebook, Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă