Cristi Borcea a ieșit din închisoare! A stat alături de familia sa

Publicat pe

Cristi Borcea a petrecut alături de familia sa sărbătorile de iarnă! A avut o permisie specială și a putut ieși pentru cinci zile din penitenciar!

Se pare că după aproximativ trei ani petrecuți în închisoare, după condamnarea definitivă în Dosarul Transferurilor, iubitul Valentinei Pelinel a fost lăsat acasă pentru cinci zile! Potrivit wowbiz.ro, totul s-a petrecut la începutul lunii decembrie, chiar înainte de aniversarea iubitei sale.

Cristi Borcea a ieșit din închisoare

„Valentina a avut parte de un cadou neașteptat de ziua ei! Bărbatul pe care îl iubește a beneficiat de clemență din partea directorilor de la Penitenciarul Jilava, care i-au acordat șansă de a fi alături de partenera să de viață și de băiețelul lui pentru o perioada scurtă de timp! Fostul acționar al dinamovistilor a respectat protocolul, astfel că șederea lui la vila din Pipera a fost un mare secret, drept dovadă că nimeni nu a știut că ieșit din pușcărie. Omul a fost extrem de discret și, pe întreaga perioada, nu a părăsit domiciliul', au dezvăluit persoane apropiate afaceristului, notează aceeași sursă.

După câteva zile în care a fost împreună cu familia, Borcea s-a întors la penitenciar, tot în mare secret.

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter