Robbie Williams a pozat din nou gol, sub vâsc! E o tradiție - FOTO

Publicat pe

Robbie Williams le-a urat fanilor săi „Crăciun fericit prin clasica fotografie nud. Nu este primul an în care face asta!

Cântăreţul britanic Robbie Williams în vârstă de 43 de ani le-a transmis fanilor urările sale de Crăciun în stilul sau, printr-o fotografie în care apare gol, așa cum a venit pe lume.

Lui Robbie îi place să-şi bucure periodic fanii, dar mai ales admiratoarele, cu câte o privelişte îndrăzneaţă. Chiar în ziua de Crăciun, Robbie Williams a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care apare complet dezbrăcat, acoperindu-şi zona intimă cu mâinile, în timp ce stă sub un vâsc, iar în spatele său se vede bradul împodobit.

„Crăciun fericit, tuturor! Cine vrea un sărut sub vâsc?, a scris artistul în descriere.

Artistul a trişat de dată această, întrucât fotografia nu este una nouă, ci doar prelucrată pentru a se potrivi ocaziei. Este vorba despre celebra fotografie pe care artistul a postat-o la aniversarea să de 41 de ani.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter