Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi Milan, prima poză împreună după un an. Au zâmbetele până la urechi

Publicat pe

Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi Milan, prima poză împreună. Pe 2 iulie, afaceristul a fost eliberat din închisoare. Ziua şi-a petrecut-o alături de familie şi de cei dragi. O imagine emoţionantă cu fiul său a apărut în mediul online. O mulţime de fani le-au transmis acestora mesaje inedite!

Emoţii mari au fost ieri în familia lui Cristi Borcea. Acesta a fost eliberat, iar cea care l-a aşteptat a fost iubita sa, Valentina Pelinel care l-a sărutat în mod repetat în văzul jurnaliştilor.

Acasă, fostul acţionar de la Dinamo şi-a putut strânge, în sfârşit, în braţe mezinul, pe Milan Cristian, fiul lui şi al Valentinei.

💕 💖Iubire, împlinire, familie, recunoştinţă, un nou început  🙏 🙏 🙏”, a scris Valentina Pelinel pe Facebook.

Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi Milan, prima poză împreună după un an. Au zâmbetele până la urechiCristi Borcea, Valentina Pelinel şi Milan, prima poză împreună după un an. Au zâmbetele până la urechi

Pe seară, familia l-a aşteptat să petreacă la Vibere, pub-ul deschis recent în Capitală de fiul lui cel mare, Patrick.

Cristi Borcea se căsătoreşte

Tatăl afaceristului, Stere Borcea, a anunţat acum câteva zile că fiul său, Cristi, o va lua în căsătorie pe Valentina Pelinel atunci când va ieşi din închisoare. Nu ştie data exactă, însă este posibil să fi început deja pregătirile.

' Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi', a spus Stere Borcea, pentru Click!.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter