Cum arată tatăl Andreei Esca la 80 de ani. El îi dă trezirea prezentatoarei în fiecare dimineaţă

Publicat pe de Andreea Ruxanda

Cum arată tatăl Andreei Esca la 80 de ani. Andreea Esca nu a ezitat niciodată să vorbească despre sprijinul pe care l-a avut din partea părinților pe parcursul timpului. Aceasta are o relație specială cu ei, fiind în continuare prezenți în viață sa și petrecând mult timp împreună. Iată dovadă!

Prezentatoarea a postat pe Instagram o poză cu tatăl ei, Dumitru Esca, care arată extraordinar, pare plin de viaţă şi activ. În plus, ea a dezvăluit rețeta secretă pe care tatăl ei o urmează că să arate așa. Acesta face nu mai puțin de 20 de bazine pe zi că să se mențină în formă.  Se pare că  nu poate renunta la obiceiul de a-și trezi fiica dimineață, fiind fericit că îi aude vocea.

Andreea: Tată îmi da trezirea', #80 de ani', #cam șmecher'.

La începutul carierei, Andreea Esca a făcut un stagiu de practică la CNN, dar s-a întors în țară la scurt timp după ce l-a terminat.  Chiar ea a declarat că nu poate stă departe de familia ei, această fiind altă dovadă a atașamentului profund pe care îl simte.

Dumitru Esca, tatăl Andreei

Dumitru Esca, tatăl Andreei

Mama Andreei Esca a împlinit 77 de ani

Lucia Esca a împlinit anul acesta 77 de ani. Fiica sa, Andreea, a făcut publică o imagine cu părintele său, din tinereţe. Spunea că mama sa şi-ar fi dorit să devină actriţă, însă destinul a avut altceva rezervat pentru ea. Zeci de ani a fost asistentă medicală. A tratat sute de pacienţi aflaţi în suferinţă, le-a acordat sprijinul şi le-a redat încrederea.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter