Cristiano Ronaldo debutează în actorie alături de Angelina Jolie

Publicat pe

Cristiano Ronaldo își va face debutul în actorie alături de Angelina Jolie. Da, ați auzit bine! Celebrul fotbalist va juca primul său rol din carieră în serialul turcesc despre criza refugiaților sirieni, „Hayat Koprusu',.

Filmările pentru serial vor începe în luna aprilie, acesta fiind o dramă pentru televiziune, în care Angelina Jolie și Ronaldo vor fi colegi de platou.

Potrivit Mediafax, noul serial va reuni mai mulți actori din toată lumea, dintre care și Nancy Ajram. Serialul urmăreşte parcursul unei familii siriene care fuge din calea războiului pentru a se exila în Turcia. Filmările vor avea loc în Gaziantep, în regiunea Anatolia din Turcia, în apropierea graniţei siriene.

Dacă Angelina Jolie este Ambasador al Bunăvoinţei pe lângă Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi, și Cristiano Ronaldo este un militant pentru cauzele refugiaților, făcând o importantă donație către Salvați Copiii.

Ronaldo a postat în luna decembrie și un mesaj pentru video pentru copiii din Siria. „Bună. Asta este pentru copiii din Siria. Ştim că aţi suferit mult. Sunt un un fotbalist cunoscut, dar voi sunteţi adevăraţii eroi. Nu vă pierdeţi speranţa. Lumea e cu voi. Ne pasă se voi. Sunt alături de voi', a spus fotbalistul.

A message of hope to the children affected by the conflict in Syria. @savethechildren

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară despre divorț: „Vom fi mereu o familie'

Cristiano Ronaldo, așa cum nu l-ai mai văzut! Devine un romantic desăvârșit în preajma noii sale iubite!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter