Angelina Jolie a vorbit pentru prima oară despre divorț: „Vom fi mereu o familie”

Publicat pe

Prezentă în Cambodgia pentru a-și prezenta noul său film consacrat crimelor comise de regimul khmerilor roșii, Angelina Jolie a acordat un interviu pentru BBC News în care a vorbit deschis despre divorțul de Brad Pitt. 

 

 

 

Actrița a vorbit pentru BBC World News ' în Cambodgia, într-un interviu, care a fost difuzat duminică. În momentul în care aceasta a fost întrebată despre despărțirea de Pitt, Jolie a dezvăluit vizibil emoționată că a fost un moment „dificil” pentru familia ei.

 

„Nu vreau să spun foarte multe despre ceea ce s-a întâmplat, pot spune doar că a fost o perioadă foarte dificilă și … și suntem o familie și vom fi întotdeauna o familie, vom trece peste această perioadă și, sperăm, să fim o familie și mai puternică „, a mărturisit Angelina.

 

Angelina spune că toată perioada aceasta este de fapt un proces de adaptare atât pentru ea cât și pentru cei șase copii.

 

„Mulți, mulți oameni se găsesc în această situație”, a spus ea. „Întreaga familie … toți am trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Concentrarea mea este pe copiii mei, copiii noștri … și concentrarea mea este de a găsi o modalitate de a trece peste tot. Suntem și vom fi pentru totdeauna o familie. Mă confrunt cu toate pentru a găsi o cale prin a mă asigura că acest lucru într-un fel ne va face mai puternici și mai apropiați. ” a mai spus aceasta.

 

În încheierea acestui subiect, Anglina a dezvăluit că atât ea cât și copiii înceară să revină la un ritm normal.  „A fost o sarcină dificilă câteva luni. Chiar acum, trec printr-un moment în care toată lumea e doar în camera mea „, a spus ea, râzând. „Doi câini, doi hamsteri și doi copii în același moment. E minunat. Dar, de obicei, mă trezesc și încerc să îmi  dau seama cine va scoate câinele afară, cine va face clătitele și cine va avea grijă ca ei să se spele pe dinți.'

 

 

Angelina Jolie a ajuns în Cambodgia pentru a-și promova noua peliculă, intitulată  „First They Killed My Father', un film care spune povestea unei supraviețuitoare a genocidului din Cambodgia, care și-a pierdut ambii părinți în masacrele organizate de khmerii roșii.


Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat după 12 ani de relație. Angelina a fost cea care a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în toamna anului trecut, invocând „diferenţe ireconciliabile”.

 

 

 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

 

 

Citește și:

 

 

Adio, Angelina Jolie! Alicia Vikander este, de acum, noua Lara Croft

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter