Adio, Angelina Jolie! Alicia Vikander este, de acum, noua Lara Croft

Publicat pe

A venit timpul ca Angelina Jolie să predea ștafeta, așa că rolul Larei Croft, din seria Tomb Raider, care a consacrat-o în anul 2001 pe actriță, îl preia acum Alicia Vikander.

Fanii seriei vor avea pretenții mari de la Alicia, însă aceasta pare că nu îi va dezamăgi deloc, judecând după primele imagini cu ea la filmări apărute în presa internațională.

Noua Lara Croft a fost surprinsă pe platourile de filmare din Africa de Sud, acolo unde execută mai multe cascadorii specifice eroinei celebrei serii. Îmbrăcată cu un top gri, pantaloni kaki și cu părul împletit în coadă ca al Larei, actrița suedeză pare că se descurcă de minune în noul său rol.

Vezi mai multe imagini cu Alicia în rolul Larei Croft pe Daily Mail.

Noul film va prezenta o Lara mai tânără care pleacă în prima sa expediție arheologică, călcând pe urmele tatălui său.

Filmul va crea, practic, ultima versiunea a jocului Tomb Raider din 2013. Ba mai mult, Alicia Vikander este convinsă că noua peliculă va fi o poveste mai originală decât cea a Angelinei Jolie.

Aceasta este o poveste mult mai apropiată de original. Te vei emoționa să o cunoști pe Lara într-un mod mai profund', spune actrița.

Alicia Vikander a fost nominalizată, în 2015, la Golden Globes pentru rolul pe care l-a avut in thrillerul SF „Ex Machina'.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Angelina Jolie vrea 100.000 de dolari pensie alimentară pentru copii

Fotografia zilei: Angelina Jolie – Durerea unei mame

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter