Cristina Cioran vrea să revină în televiziune. "Îmi e dor, foarte dor chiar şi de telespectatori" - EXCLUSIV

Publicat pe

Cristina Cioran vrea să revină în televiziune. Ani la rând o vedeam pe Cristina în postura de prezentator. De o bună perioadă de timp s-a retras, însă participă foarte des la evenimente. Exclusiv pentru VIVA!, vedeta a recunoscut că îşi doreşte să reapară pe micul ecran!

Vedeta, prezentă la o deschidere de magazin în Bucureşti, a mărturisit că îi este dor să apară la TV în postura de prezentatoare. Cu ani în urmă făcea asta cu drag, însă s-a retras. Cristina Cioran ne-a dezvăluit că şi-ar dori să revină, că duce dorul televiziunii.

„Să ştii că da, duc dorul şi îmi e dor în principal de ce se întâmplă de toată povestea din cadrul unei emisiuni, nu numai de ce văd telespectatorii, dar şi partea redacţională dacă vrei, partea de conţinut. Îmi e dor, foarte dor chiar şi de telespectatori. De feelingul acela pe care ţi-l dă o emisiune live. M-am gândit să revin şi alţii s-au gândit. Alţii nu s-au gândit deloc. Cred că depinde de conjunctură. E aşa ca un joc de ruletă, de multe ori sunt chemate persoane potrivite în locuri potrivite, de foarte multe ori sunt chemate persoane nepotrivite.”, ne-a declarat în exclusivitate Cristina Cioran.

O bună perioadă de timp, Cristina a prezentat matinalul la Antena 1 alături de Dan Capatos. Vedeta povesteşte despre relaţia pe care o mai au.

„Mai vorbim, numai că atunci când faci o emisiune zilnică cum face el, mai ales în creierii nopţii, este foarte complicat să îţi menţii la acelaşi nivel partea socială. Pentru că tu ai un anumit program, dormi la anumite ore, când alţii poate că nu dorm. Mai mult pe sms-uri, ori e în şedinţă, ori doarme, nu poţi comunica oricum cu el, că vorbim la telefon, că vorbim pe sms-uri. Eu îi urmăresc toate emisiunile. (…) E un tip foarte relaxat. Fiind relaxat, împăcat cu el asumându-şi tot ceea ce reprezintă normal că îi e mult mai uşor.”, a mai adăugat ea.

 

24 de întrebări cu Cristina Cioran

Vedeta a răspuns pentru VIVA! unei serii de întrebări savuroase. Răspunsurile sunt pe măsură. Ce admiri cel mai mult la un bărbat? „Puterea. Un bărbat fără putere este un pisic.”

Foto: Traian Vaduva

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter