Cristina şi Florin Dumitrescu – Primele imagini cu fiica lor, Ava

Publicat pe

El este exuberant, ea rezervată. El vrea o nuntă distractivă, ea o nuntă regală. Când el se panichează, ea e calmă şi se gândeşte la rezolvarea situaţiei. Râd mult şi sunt relaxaţi, chiar dacă mai au doar câteva săptămâni până la nuntă şi încă pun la punct detalii. Poate pentru că fetiţa lor, Ava, îi face să uite de orice problemă.

 

Florin-Dumitrescu

 

 

I-am întâlnit prima dată pe toţi trei în vara anului trecut, la ora prânzului, la restaurantul de care se ocupa Florin Dumitrescu, juratul de la MasterChef. Pe atunci Ava, fetiţa lui, avea numai 2 luni, iar Cristina, iubita lui Florin, era obosită pentru că bebeluşul se trezea foarte des noaptea. Acum, cu câteva săptămâni înainte de nunta lor, ne-am revăzut într-un alt restaurant. De data aceasta, Cristina nu mai era obo­sită, Ava râdea de fiecare dată când se uita la ea, iar Florin o privea cu cei mai duioşi ochi şi era atent la fiecare mişcare de-a ei. Pentru că amândoi sunt foarte ocupaţi cu pregătirile de nuntă şi cu proiectele pe care le au, savurează din plin fiecare moment alături de fetiţa lor. În timpul interviului, Ava a muşcat dintr-un croissant cu mare poftă, iar Florin a izbucnit în râs şi a exclamat fericit: „Uite, ăsta e un moment pe care nu l-am pierdut. E primul ei croissant!, în timp ce Cristina a spus: „E pofticioasă, e fata lui tata!.

 

Fetiţa voastră, Ava, împlineşte un an pe 10 iunie. Cum a fost anul acesta pentru voi?

Cristina: Am avut şi perioade în care am fost numai cu ea, tocmai pentru că nu am vrut să pierdem anumite etape din viaţa ei. Florin, mai ales, a mai pier­dut momente importante din viaţa Avei, pentru că a avut filmări şi proiecte.

Florin: Da, din păcate nu am văzut când s-a ridicat prima dată în picioare sau când a făcut primii paşi ajutată. Eu sunt mereu pe drumuri, sunt acasă numai di­mineaţa două ore şi seara o mai prind o oră trează. Nu am auzit când a zis prima dată „tata, „mama, când şi-a spus prima dată numele…

 

Care sunt cele mai frumoase mo­mente pe care le-ai prins alături de fetiţa ta?

F: Avem momentele noastre, când stăm toţi trei în pat şi ne jucăm. Stăm cu Piti­ca foarte relaxaţi, indiferent ce zi e. Orice zi din săptămână petrecută cu Ava pare a fi o zi de duminică fru­moasă. Sunt momentele astea în care, indiferent cât eşti de obosit sau de supărat, ajungi acasă şi îţi încarci bateriile. Dacă ţi-a zâmbit, trece totul şi eşti pregătit să mai faci de încă 10 ori câte ai făcut până atunci.

C: Şi mai e momentul ăla, dimineaţa, în care eu îi pregătesc mâncarea, iar ei doi ascultă muzică şi Ava dansează. Îi place Smiley foarte mult!

 

 

RALUCA TĂMAȘ Foto MARIUS BĂRĂGAN

 

 

Continuarea în numărul de iunie al revistei VIVA!, la standurile de presă de sâmbătă, 31 mai.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter