S-au desemnat câştigătorii Festivalului Blogurilor Gustoase, ediţia a V-a

Publicat pe

Bloggeri din domeniul culinar şi pasionaţi de gastronomie au participat între 7 aprilie şi 26 mai 2014 la cea de-a cincea ediţie a Festivalul Blogurilor Gustoase, un eveniment online dedicat exclusiv blogurilor culinare, organizat de Gustos.ro alături de sponsorul ediţiei, Dobrogea.

 

coperta1

 

 

La competiţia de anul acesta a festivalului au participat 117 bloguri, înscrise exclusiv de către posesorii lor. Astfel, participanţii au avut ocazia să ofere inspiratie şi să se facă cunoscuţi în faţa celor peste 900.000 de vizitatori unici care accesează Gustos.ro în fiecare lună. Dobrogea şi Gustos.ro au dorit ca prin acest eveniment să-şi arate sprijinul pentru blogosfera culinară şi să ajute în promovarea bloggerilor culinari români.

 

 

Câştigătorii acestei ediţii au primit din partea sponsorului Dobrogea şase premii constând în electrocasnice, marele premiu, un robot de bucătărie performant, si titlul de Bloggerul Culinar al Anului au fost câştigate de blogul Caietul cu retete.

 

 

Fiecare dintre cele şase categorii de concurs a avut câte un blog câştigător: Simona’s Passion Blog a câştigat la categoria Retete cu faina Dobrogea o maşină de făcut paine, Biochimist la cratita s-a clasat pe primul loc la categoria Aperitive, câştigând un mixer vertical. Gourmandellea câştigat la secţiunea Supe şi ciorbe o razatoare electrica; Retete de mancaruri primeşte o friteuza de ultima generaţie pentru categoria Feluri principale şi un cantar electric ajunge la Andreea’s Chinesefood, pentru categoria Deserturi.

 

 

Spre deliciul tuturor celor pasionaţi de arta culinară, cele mai bune 50 de reţeteînscrise în Festivalul Blogurilor Gustoase au fost adunate într-un e-book descărcabil gratuit printr-o aplicaţie care se găseşte pe pagina de Facebook Gustos.ro.

 

 

Ne bucurăm foarte mult că şi la cea de-a cincea ediţie a Festivalului Blogurilor Gustoase am reuşit să aducem laolalta bloggerii culinari români din toată tara, care astfel s-au putut face remarcaţi în faţa celor pasionaţi de arta gastronomiei şi nu numai. Retetele cu care s-au inscris în competiţie ne-au inspirat atât pe noi, cât şi pe toţi utilizatorii site-ului care au primit cu mare bucurie evenimentul. Alături de sponsorul ediţiei, Dobrogea, dorim să îi felicităm pe toţi câştigătorii şi participanţii la festival. Vă mulţumim pentru implicare.', declară Alexandra Sîrbu, coordonator de proiect Gustos.ro.

 

Parteneri media: Unica.ro, Avantaje.ro, Viva.ro, TVMania.ro, elle.ro, SfatulParintilor.ro, psychologies.ro, Viva.ro, libertatea.ro

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter