Cristina Şişcanu reia problema alăptatului în public! Fanii: "Sincer, îmi vine să vomit!"

Publicat pe

Cristina Şişcanu, după ce a născut, a ales să îşi alăpteze copilul şi în public. A postat o imagine şi în mediul online, iar unii urmăritori au luat foc! Vedeta continuă să le dea un exemplu fanilor, arătându-le că alăptatul este un lucru firesc! 

Cristina Şişcanu, soţia lui Mădălin Ionescu, a stârnit controverse acum ceva timp, când s-a fotografiat în timp ce îşi alăpta fetiţa în public. Vedeta a recidivat de mai multe ori, iar acum reia această situaţie care a atras multe critici.

Cristina Şişcanu reia problema alăptatului în public

Astăzi, Cristina Şişcanu a dat repost unei fotografii. Acolo apare o mamă care îşi alăptează copilul pe stradă. Fanii vedetei imediat au reacţionat:

„Sincer, îmi vine să vomit! Cred că sunt câteva lucruri esenţiale care ne diferenţiază de animale! Şi acest comportament ar trebui să fie unul dintre ele! Mai ales pentru o femeie! Am doi copii şi consider că pot fi alăptaţi, dar nu în public!!”, a notat urmăritoarea Cristinei. Vedeta imediat i-a răspuns: „Ce trist pentru copiii tăi.”

Alţii sunt de acord cu alăptatul în publicul şi cu demersul iniţiat de Cristina Şişcanu.

„Am un băiețel de 11 luni alăptat exclusiv la sân. Sunt de acord cu alăptatul în public. Sunt mândră că am avut această oportunitate. 😘Te pup, Cristina!”, a notat o fană.

Oana Zăvoranu a atacat-o public pe Cristina Şişcanu Ionescu în anul 2017.

„Tu mă vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca nişte cârnaţi, cu picioarele să nu-mi mai intre în adidaşii ăştia frumoşi, cu nasul cât jumătate din faţă şi pe urmă să mă morfolească de ţâţe pe mine… ce ai făcut, bă, băiatule?! Şi tu ai fost la fel, şi tu ai făcut la fel… Mulţumesc, mamă, în cazul ăsta îţi mulţumesc că ai răbdat. Eu, în vecii vecilor amin, nu există să-mi fie mie ţâţele… Nu, n-ai să vezi. Şi când le mai vezi că pozează cu burta aia aşa. Dar de ce, când vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunând aceleaşi lucruri, dar când au născut s-au schimbat radical. Păi, şi până să naşti… Sunt doar nouă luni! Ce ai făcut, bobiţă?! Mie îmi place să dorm pe burtă, nu, nu există. Ideea asta cu alăptat în public, cum face Şişcanu… îmi vine de-a dreptul să vomit! Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua. Păi, copilul ăla nu trebuie să aibă un loc aseptic, curat…', a răbufnit Oana Zăvoranu.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter