Ashley Graham o întrece chiar şi pe Kim Kardashian! Ultima apariţie e uimitoare

Publicat pe

Ashley Graham o întrece chiar şi pe Kim Kardashian! Formele sale au depăşit orice aşteptări! Vedeta şi-a făcut apariţia la Warner Music Group Pre Grammy într-o rochie deschisă la culoare! Iată imaginile! 

Ashley Graham este un model cunoscut la nivel internaţional. De foarte multe ori presa a luat-o în vizor în urma apariţiilor sale la diferite evenimente. Capta atenţia asupra sa tocmai prin look-urile extravagante sau outfit-urile îndrăzneţe!

Citeşte şi:

Kim Kardashian, goală pe plajă! A fost surprinsă fără haine – FOTO

Ashley Graham o întrece chiar şi pe Kim Kardashian

Ashley Graham a participat la Warner Music Group Pre Grammy Celebration din New York City. Aceasta a purtat o rochie fără bretele, foarte mulată pe corp. Formele sale rubensiene s-au observat chiar şi de la depărtare, mai ales că articolul vestimentar d-abia o lăsa să facă doi paşi. Apariţia vedetei ne aduce aminte de cele ale lui Kim Kardashian. Locul soţiei lui Kanye West a fost luat acum de Ashley, parcă mai îndrăzneaţă ca niciodată.

Citeşte şi:

Fiul cel mare al lui Céline Dion a împlinit 17 ani. Ce mult s-a schimbat!

 

Ashley Graham o întrece chiar şi pe Kim Kardashian! Ultima apariţie e uimitoareAshley Graham o întrece chiar şi pe Kim Kardashian! Ultima apariţie e uimitoare

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter