Fiul cel mare al lui Céline Dion a împlinit 17 ani. Ce mult s-a schimbat!

Publicat pe

După dispariția soțului său, René Angélil, singura rațiune de a fi a reginei muzicii pop au devenit cei trei copii ai lor. Dragostea pentru ei a ajutat-o să meargă mai departe… Recent, fiul cel mare al lui Céline Dion, René Charles, a împlinit 17 ani, iar mama lui i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste.

 

Între Céline Dion şi René Angélil a fost o diferență de 26 de ani, însă cei doi au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste până ce… moartea i-a despărțit. În 1993, cântăreața îi dedica melodia „The Power of Love' bărbatului de care se îndrăgostise, iar un an mai târziu René îi devenea soț. Céline și René s-au căsătorit în anul 1994, dar se cunoșteau de mulți ani, relația lor fiind inițial un profesională (René s-a ocupat de cariera lui Céline încă de pe vremea când aceasta era doar o adolescentă) și au avut împreună 3 copii: René-Charles (17) și gemenii Eddy şi Nelson (7).

 

Deși soțul ei a fost diagnosticat cu cancer cu trei ani înainte de nașterea primului lor fiu, Celiné i-a fost permanent alături și l-a ajutat să țină boala sub control. După nașterea gemenilor, René s-a îmbolnăvit din nou, însă de data asta soarta le-a fost potrivnică… Când soțul ei era grav bolnav, în 2015, Céline a urcat din nou pe scenă, pentru a-i îndeplini ultima dorință: Nu am vrut să revin pe scenă. Nu aveam nevoie de asta. Să nu mă înțelegeți greșit, iubesc să cânt și îmi iubesc publicul, însă, în această perioadă, chiar aveam alte priorități. René a fost cel care a insistat ca eu să mă întorc pe scenă. Când o să mă lovească tragedia, o să mă lovească. Cel mai important job al meu este să-l fac pe soțul meu să înțeleagă că noi o sa fim bine. O să am grijă de copiii noștri. El o să ne privească și o sa aibă grijă de noi dintr-un alt loc', spunea Céline la întoarcerea ei pe scena Caesars Palace, din Las Vegas.

Și Céline s-a ținut de cuvânt. A avut grijă de cei trei fii ai lor, care au crescut frumos, iar cel mai mare dintre ei, René-Charles, care a împlinit recent 17 ani, a început să-i semene artistei tot mai bine. Pentru a marca momentul și în social media, Céline a împărtășit o fotografie cu cele două milioane de fani ai săi de pe Instagram, scriindu-i fiului său un mesaj impresionant: „La mulți ani, RC! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi și sunt atât de mândră de tânărul care ai devenit! Cu dragoste, mama!'. Iată cât de mult a crescut René-Charles și cât seamănă cu mama lui!

Fiul cel mare al lui Céline Dion a împlinit 17 ani. Ce mult s-a schimbat!Fiul cel mare al lui Céline Dion a împlinit 17 ani. Ce mult s-a schimbat!

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter