Cum a fost la VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost răsfățate

Publicat pe

Vedetele au acceptat provocarea VIVA! și aseară au făcut o sesiune specială de cumpărături. Evenimentul a fost unul cu totul fabulos, unde cititorii Revistei VIVA! și-au putut vedea vedetele preferate și au făcut poze împreună. Atmosfera a fost una specială, iar toată lumea s-a simțit foarte bine la shopping în București Mall. 

Vedetele prezente la eveniment au profitat din plin de voucherele pe care le-au primit pentru a face cumpărături din magazinele aflate în București Mall.  Celebritățile au venit una câte una și au fost întâmpinate cu un pahar de vin rose de la Vincon România. După ce au socializat cu cititorii Revistei VIVA!, acestea s-au pozat la panoul care a fost decorat cu flori naturale de la Florăria Iris. Înainte de a fi dat startul la cumpărături,vedetele au fost și au fost aranjate la Getts Salons, situat chiar în București Mall. Acestea au arătat senzațional și au fost gata de shopping.

Nerăbdătoare, celebritățile au pornit la cumpărături pentru a-și reînnoi garderoba de primăvară-vară. Cititorii Revistei VIVA! s-au putut inspira de la vedete și chiar au primit sfaturi vestimentare de la acestea. Cei de la Getts Salons au ajutat persoanele prezente la eveniment cu o diagnoză gratuită a tenului și le-a recomandat produse ce vin în ajutorul tipului lor de piele.

După ce au epuizat voucherele primite, vedetele s-au întors și ne-au arătat ce și-au cumpărat de la magazinele din București Mall, dar ne-au povestit și cum a fost această experiență pentru ele. În imaginile de mai jos, puteți vedeea cum a fost la VIVA! shopping with stars.

Sponsorul evenimentului: București Mall

Parteneri: Florăria Iris, Getts Salons, Vincon România

Cum a fost la VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost răsfățateCum a fost la VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost răsfățate

FOTO: Adrian Manolache, Angelescu Dumitru, Cristian Duminecioiu 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter