Primele declaraţii ale Giuliei, după ce a ajuns de urgenţă la spital - EXCLUSIV

Publicat pe

Primele declaraţii ale Giuliei. Vedeta a ajuns ieri, de urgenţă la spital. Medicii i-au făcut controale, însă nu au descoperit care e cauza. Cu toate acestea, cântăreaţa a ajuns la evenimentul VIVA! shopping with stars. S-a distrat, însă nu a făcut prea multe mişcări!

Cu toate că durerile încă existau, Giulia a spus DA invitaţiei noastre la evenimentul VIVA! shopping with stars, de la Bucureşti Mall Vitan. A ales o ţinută lejeră, neagră, la fel ca soţul său. Ne-a povestit despre clipele prin care a trecut. Nu i-a fost deloc uşor.

„Nu s-a întâmplat nimic grav. S-a întâmplat că mă doare spatele foarte rău şi încă nu am aflat care e cauza. Se pare că nu e nimic grav. El e optimistul familiei, el speră. (…) Nu, la sală nu apuc să ajung, dar e adevărat că am avut un program foarte încărcat în ultima perioadă şi se poate să mă fi suprasolicitat”, a declarat Giulia pentru Revista VIVA!.

„În general, când îşi face analize ea nu are nimic. Dar o doare. Mă doare spatele, mă doare…, dar nu are nimic.”, a completat soţul său, Vlad.

Giulia a ajuns de urgenţă la spital

Giulia a acuzat o durere mare de spate. Nu a mai suportat şi a ajuns la spital. Medicii au intervenit. Ei i-au făcut o serie de investigaţii şi nu au reuşit să ajungă la un diagnostic clar.

Partenerul său, Vlad a povestit despre ce e vorba, prin ce clipe a trecut cântăreaţa.

„Avem o problemă medicală cu doamna aici de faţă, datorită înaintării în vârstă, avem nişte dureri de spate cumplite şi se pare că avem o mică hernie de disc. (…) După RMN se pare că n-ar fi… hernie de disc. Nu ştim ce e. Vă ţinem la curent. N-are nimic vulpea asta! (…) I-a zis doctorul care coloană de nou-născut', a spus Vlad, soţul Giuliei.

La auzul acestor declaraţii, Giulia imediat a reacţionat.

Foto: Cristi Duminecioiu, Angelescu Dumitru

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter