Cum arată Adelina Pestriţu la doar 6 zile după ce a născut! A avut curaj să îmbrace un tricou mulat pe abdomen

Publicat pe

Cum arată Adelina Pestriţu după ce a născut. Pe data de 3 august, vedeta a adus pe lume primul său copil. au trecut mai multe zile de atunci, iar silueta sa e de admirat. Adelina a avut curajul să poarte o pereche de blugi mai veche şi un tricou mulat. Cât de bine arată după naştere! 

În seara de 9 august, Adelina împreună cu Virgil au ieşit în oraş. A fost prima plimbare după ce vedeta a născut, mai exact în urmă cu şase zile. Nu ştim însă dacă au luat-o şi pe Zenaida cu ei sau au lăsat-o acasă, cert e că mămica a atras toate privirile.

A purtat o şapcă roz pe cap, doar e mămică de fetiţă, un tricou închis la culoare mulat pe abdomen şi o pereche de ripped jeans. Este în formă, iar imaginile dovedesc asta!

„Prima ieşire după o săptămână în calitate de mămică 🌸 , a scris vedeta în mediul online.

De când a născut, Adelina stă mereu cu fiica sa, o alăptează, o schimbă, pare că totul este în regulă. Vedeta a spus că Zenaida Maria e cea mai mare realizare a sa de până acum.

Adelina Pestriţu a născut prin cezariană

Vineri, 3 august, Adelina Pestriţu a adus-o pe lume pe fetiţa sa. A născut-o prin cezariană, la sfatul medicului său. A trecut prin emoţii, dar era nerăbdătoare să o ia în braţe.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro