Silvia de la ”Bravo, ai stil!” stă cu chirie. Motivul pentru care nu a vrut să-și cumpere o casă: ”Investesc în mine”

Publicat pe

Silvia Popescu, câștigătoarea primului sezon 'Bravo, ai stil! All stars', a fost invitată la Interviurile VIVA!, unde spre surprinderea tuturor a fost plină de emoții. Chiar dacă este obișnuită să apară pe micul ecran, Silvia nu a scăpat de emoții în timpul LIVE-ului.

Deși are haine de brand și invetește foarte mult în acestea, Silvia Popescu stă cu chirie. Câștigătoarea primului sezon 'Bravo, ai stil! All stars' a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește acum să își cumpere o casă a ei și preferă să stea în gazdă. Silvia are alte planuri cu banii ei, însă nu exclude posibilitatea ca peste câțiva ani să își cumpere o casă.

Citește și: Silvia Popescu comentează ţinuta Alexiei Eram de la Untold. 'Este o tânără care are potenţial'

'Stau cu chirie. Doar nu voiai să îmi iau apartament. Investeam banii în apartamente?! Investesc în mine. Ai părea că stau într-un mansion cu piscină. Se va schimba asta când voi avea 40 de ani, adică în 3 ani. Am gânduri mari și țintesc sus.', a declarat Silvia Popescu la 'Interviurile VIVA!'.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter