Cum arăta Alessandra Stoicescu acum 17 ani! Ce schimbare - FOTO

Publicat pe

Alessandra Stoicescu lucra acum 17 ani în televiziune. Şi acum, în 2018, aceasta activează în acelaşi domeniu. Cu pasiune şi forţă, frumoasa prezentatoare captează atenţia telespectatorilor săi! Iată cum arăta în anul 2001!

Alessandra Stoicescu este un om de televiziune român, cunoscut ca moderatoare a emisiunii 100 de minute de pe postul Antena 3.

Cum arăta Alessandra Stoicescu acum 17 ani


În 2001, Alessandra Stoicescu prezenta ştirile la Antena 1. Avea un look diferit. Iată ce declara pe atunci.

„Practic, o zi obişnuită în televiziune poate fi considerată o zi infernală pentru un om obişnuit. Nu poţi să găseşti rutină în televiziune, decât poate în lucrurile mici. Fiecare jurnal este diferit, pentru că tratează lucruri diferite. (…) Orice s-ar întâmpla, eu trebuie să zâmbesc şi să merg mai departe. Sunt obligată să nu las echipei cu care lucrez impresia că am muncit degeaba.”, spunea Alessandra Stoicescu pentru Revista Viva! în anul 2001.

Citeşte şi:

Trecutul ascuns al soţului Ilincăi Vandici! Iată cu cine a mai fost căsătorit Andrei Neacşu

Cum arăta Alessandra Stoicescu acum 17 ani! Ce schimbare - FOTOCum arăta Alessandra Stoicescu acum 17 ani! Ce schimbare - FOTO

Foto: Arhiva Viva!

Cristina Pîrvu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter