Pentru Jennifer Lopez a venit Valentine’s Day mai devreme. Iată cum a surprins-o iubitul ei, Alex Rodriguez!

Publicat pe

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt un cuplu de mai bine de 10 luni, însă dragostea lor pare să nu-și fi pierdut deloc din intensitate, mai ales că pentru Pentru Jennifer Lopez a venit Valentines Day mai devreme. Iată cât de galant este iubitul vedetei cu ea și ce declarații de dragoste îi face!

 

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt suflete-pereche.

 

Atât Jennifer, cât și Alex au un bagaj romantic considerabil în spate. Ambii au mai fost căsătoriți și au câte doi copii din relațiile anterioareȘ Jennifer – pe Max și Emme, în vârstă de 9 ani, din căsnicia cu Marc Anthony, iar Alex – pe Ella și Natasha, cu fosta sa soție Cynthya Scurtis. În plus, artista latino a fost căsătorită de trei ori, iar în ultimii ani apetitul său pentru bărbați mai tineri, mult mai tineri, i-a adus renumele de devoratoare de bărbați… Când însă în viața ei a apărut Alex Rodriguez, un fost jucător profesionist de baseball, și el cu 6 ani mai mic decât vedeta, toată lumea a văzut potențial în această relație, deoarece chimia dintre cei doi, care se asortau perfect și fizic era evidentă.

 

Valentines Day în fiecare zi…

Și iată că proba timpului a fost trecută, Jennifer și Alex apropiindu-se de sărbătorirea primului lor an de relație. În scurt timp, cei doi îndrăgostiți au devenit aproape inseparabili, JLo recunoscând, că, deși a avut multe relații frumoase și aventuroase, de data asta chiar simte că relația cu Alex este ceea ce trebuie, că a găsit dragostea adevărată și necondiționată. La rândul său, Alex a spus depre relația dintre el și diva latino: „Suntem precum gemenii. Suntem amândoi în zodia Leu, amândoi din New York, amândoi cu sânge latino și avem multe alte lucruri în comun'.

 

La aproape un an de relație, Alex continuă să-și surprindă iubita cu daruri romantice…

 

Parcă pentru a le dovedi tuturor că relația ei cu Alex e tot ce și-a dorit, Jennifer a postat pentru fanii de pe Instagram o fotografie care le-a făcut pe reprezentantele sexului frumos să suspine, mai ales că se apropie ziua de Valentines Day… Cântăreața a primit de la iubitul ei, Alex, un buchet de trandafiri splendid, alături de un bilețel înduioșător: „Mă gândesc la tine. Mi-e dor de tine. Pupici xx! Macho 13'. (Rodriguez a purtat numărul 13 pe tricou când a jucat la New York Yankees.) Iată că cei doi îndrăgostiți nu au nevoie de o sărbătoare anume pentru a-și declara iubirea, pentru ei e Valentines Day în fiecare zi…

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter