Cum arată fiul de 19 ani al Pamelei Anderson?! Dylan a pozat în ”băiat rău”

Publicat pe

Pamela Anderson este cunoscută la nivel internaţional, însă acum a venit rândul băieţilor săi să cucerească lumea. Aceştia calcă pe urmele celebrităţii mamei lor. Tinerii urmează cariere în modelling şi au şanse mari să devină celebri.

Vedetă Pamela Andreson se mândreşte cu băieţii săi care au crescut foarte mult. Dylan Jagger Lee şi Brandon Thomas Lee, în vârstă de 19 şi 20 de ani, au cariere în modelling şi au şanse mari pentru a cuceri marile podiumuri deoarece au toate atuurile. Se pare că nu s-au folosit până acum de renumele părinţilor lor foarte cunoscuţi.

Dylan Jagger Lee a captat atenţia tuturor. A postat în mediul online mai multe imagini care au adunat mii de aprecieri din partea fanilor săi. Se pare că acesta este foarte preocupat de felul în care arată, de imaginea sa pe care o promovează în mediul online. Întregul sau look este rebel, fresh şi tineresc.

Fiul Pamelei Andreson în vârstă de 19 ani, poartă mai mereu jachete largi, are părul ciufulit. Pare să fie lipsit de inhibiţii, căci mai renunţă şi la tricouri.

Adolescentul este pasionat şi de muzică, nu numai de modelling. Are mai multe pasiuni artistice, dar rămâne de căzut în ce domeniu va excela.

De curând, tânărul s-a pozat în dreptul unei valize cu instrumente muzicale, semn că dedică foarte mult timp unei posibile cariere în muzică. A postat imaginea pe Instagram, cu un mesaj sugestiv.

„A fost o săptămâna lungă' a scris Dylan. Fanii săi au reacţionat şi i-au urat succes în industrie.

Dylan şi Brandon sunt băieţii Pamelei şi ai membrului formaţiei Motley Crue, Tommy Lee. Au fost căsătoriţi timp de 3 ani de zile.

Foto: Instagram, Hepta

Cristina Pîrvu

Cum arată fiul de 19 ani al Pamelei Anderson?! Dylan a pozat în 'băiat rău'Cum arată fiul de 19 ani al Pamelei Anderson?! Dylan a pozat în 'băiat rău'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter