Cum arăta fotomodelul Anastasia Cecati însărcinată. Copilul a rămas orfan

Publicat pe

Cum arăta fotomodelul Anastasia Cecati însărcinată. Actriţă şi totodată fotomodel, aceasta a fost omorâtă cu brutalitate duminică de către fostul său soţ. În urma sa a rămas un copil orfan, o fetiţă de doar trei săptămâni. Anastasia şi-a ascuns în mare parte sarcina, o singură imagine arată că a purtat în pântece un bebeluş. 

Anastasia Cecati posta în mediul online numai imagini de la diversele sedinţe foto pe care le avea pentru diferiţi designeri sau case de modă. Mereu afişa un trup perfect sculptat pe care orice fată ar fi fost geloasă. Nu s-a mândrit de prea multe ori cu sarcina sa, într-o singură imagine făcută de Crăciun se putea observa că avea burtă. Purta un pulover deschis la culoare, care îi masca sarcina destul de bine, însă se mai vedea.

Copilul ei şi al lui Alexei Mitachi a rămas acum orfan, o fetiţă de doar trei săptămâni. Verişoara modelului spunea că Alexei nici nu a mers la naşterea micuţei. „La telefon, îmi spunea că îi este frică pentru copil (…) În octombrie el s-a întors la soţia lui. I-a rupt mâna şi piciorul. Anastasia nu mai era cu el. A născut singură fetiţa”, declara verișoara tinerei ucise, conform Antena 1.

Citeşte şi:

Dorian Popa, gest nebunesc în intersecție. Totul a fost filmat

Cum arăta fotomodelul Anastasia Cecati însărcinată. Copilul a rămas orfanCum arăta fotomodelul Anastasia Cecati însărcinată. Copilul a rămas orfan

Anastasia Cecati a fost înmormântată

Ieri, 21 februarie, Anastasia Cecati a fost înmormântată. Mama Anastasiei s-a prăbușit la pâmânt de durere și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că femeia ar lupta acum pentru custodia nepoatei. 

În aceeaşi zi şi criminalul ei şi fostul soţ, Alexei Mitachi a fost condus pe ultimul drum. La înmormntarea sa au participat sute de persoane. Un detaliu pe care nu mulți l-au remarcat ar fi că nu au participat multe femei. Cortegiul a fost format, preponderant, din bărbați. Ba mai mult, în spatele mașinii care transporta sicriul nu s-a aflat nicio femeie, potrivit stirilekanald.ro.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter