Mama actriței Anastasia Cecati, ucisă de soț, luptă să își ia nepoata

Publicat pe

Noi detalii tulburătoare despre actrița din Republica Moldova ucisă de soț și despre relația pe care aceasta o avea cu bărbatul care i-a frânt destinul au fost spuse de către mama ei. 

Femeia s-a adresat Direcției Municipale pentru Protecția Copilului din Chișinău pentru a prelua tutela fetiței în vârstă de trei săptămâni, rămasă fără părinți. În prezent, fetița este internată la Spitalul numărul 1 din Capitală și se află în afara oricărui pericol.

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul și instituția noastră este unica instituție care tratează acești copii”, a spus, pentru publika.md, directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Miercuri, copilul va fi transferat la Centrul de Plasament și Reabilitare din Chișinău unde se va afla cel mult 45 de zile. În tot acest timp, direcția municipală pentru drepturile copilului urmează să decidă dacă fetița poate rămâne sub tutela rudelor.

„Astăzi s-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere”, a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilului, Centru, Lidia Ştefăneţ.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter