Ţinuta purtată de Regina Elisabeta la London Fashion Week - FOTO

Publicat pe

Ţinuta purtată de Regina Elisabeta la London Fashion Week. Monarhul a uimit o lume întreagă când şi-a făcut pentru prima dată debutul la Săptămâna Modei de la Londra la 91 de ani. A avut o apariţie impecabilă, ca de fiecare dată. 

Regina Elisabeta a Marii Britanii şi redactorul-şef al revistei americane Vogue, Anna Wintour, au stat alături, în primul rând, la prezentarea de modă a designerului Richard Quinn, fiind prima vizită a suveranei la Săptămâna Modei de la Londra, informează AFP. Întregul public, la apariţia monarhului, s-a ridicat în picioare pentru a o întâmpina „regeşte”.

Îmbrăcată într-un deux pieces bleu, suverana s-a arătat încântată de colecţia lui Quinn, care includea combinaţii îndrăzneţe de haine largi cu elemente luminoase, căşti demotociclist şi rochii din piele cu dresuri plasă.

Citeşte şi:

10 cupluri de vedete de la noi unde diferența de vârstă este mai mare în favoarea partenerei

Motivul participării Reginei Elisabeta la Săptămâna Modei de la Londra

Regina Elisabeta a luat parte la London Fashion Week, la prezentarea colecției lui Richard Quinn deoarece i-a înmânat designerului premiul inaugural Queen Elizabeth II Award pentru design britanic. La finalul prezentării de modă, publicul a fost rugat să rămână pe scaun pentru un anunț special. În acel moment, monarhul s-a îndreptat spre scenă, şi-a pus ochelarii şi a început micul discurs.

„Ca un omagiu adus industriei şi ca moştenire a mea pentru toţi cei care au contribuit în moda britanică, aş vrea să prezint acest premiu pentru tinere talente”, a spus Regina.

Ţinuta purtată de Regina Elisabeta la London Fashion Week - FOTOŢinuta purtată de Regina Elisabeta la London Fashion Week - FOTO

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter