Cum arată invitația de botez a Zenaidei Maria. Adelina Pestrițu a fost atentă la detalii

Publicat pe

A mai rămas aproape o lună până la botezul micuței Zenaida Maria, iar Adelina Pestrițu se pregătește intens pentru acest frumos eveniment din viața lor. Vedeta a fost atentă la toate detaliile când vine vorba de creștinarea fetiței sale. Adelina Pestrițu a arătat cum arată invitația de botez a Zenaidei.

Zenaida Maria le umple viața de bucurie părinților ei și pe zi ce trece se face tot mai frumoasă. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea vor ca fetița lor să aibă parte de un botez spectaculos. Invitația de botez a Zenaidei Maria este absolut fabuloasă. Pe plicul invitației este un unicorn roz și arată foarte drăguț, iar numele Zenaidei este scris cu roz. Invitația este în formă de scutesc.

La botez, Adelina Pestrițu și Zenaida Maria se vor asorta. Pe data de 10 noiembrie se anunță o petrecere spectaculoasă cu mulți invitați. Proaspăta mămică își dorește să danseze până dimineața.

Zenaida Maria va fi botezată de trei preoți

Micuța Zenaida Maria va fi botezată de trei preoți, iar unul dintre preoți este adus chiar de nașii ei de la Constanța. De asemenea, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au un duhovnic în București care va fi și el prezent la creștinare fetiței lor. Proaspăta mămică ne-a povestit că preotul lor le-a atras atenția că au făcut un copil, însă nu sunt căsătoriți.

„Unul dintre preoți va fi de la Constanța. Nașii noștri și-au dorit foarte mult. Noi mai avem aici un preot pe care îl vom aduce de la o altă biserică. Este duhovnicul nostru, vine și la noi acasă ne face slujbă. A venit la spital la Zeny, în prima zi, i-a citit o rugăciune… mi-a citit și mie o rugăciune de lăuzie. Are grijă de sufletul nostru. De fiecare dată când avem o problemă îi putem scrie pe whatsapp, pentru că este un preot foarte modern. Nu e genul acela de care nu te poți apropia. Îl respectăm foarte mult. Avem o relație mult mai deschisă și putem vorbi orice. Ne mai zice așa că ați făcut copil și nu v-ați cununat. Ne mai critică așa. E cu nuanță, dar ne este foarte drag de dânsul și tocmai de asta am vrut să o boteze pe Zeny', a spus Adelina Pestrițu la 'Interviurile VIVA!'.

Citește și: Adelina Pestrițu a ales nașii fetiței sale. Botezul Zenaidei Maria va avea loc pe 10 noiembrie
FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter