Valentina Pelinel, un car de nervi înainte de nunta cu Cristi Borcea. Nimic nu îi convenea frumoasei blonde

Publicat pe

Actuala doamnă Borcea a avut o nuntă ca în poveşti. A strălucit în faţa altarului alături de soţul său şi frumoşii lor naşi, Irina şi Marius Vizer. Cu toate că totul a ieşit perfect, Valentina Pelinel a trăit emoţii intense înainte de marele eveniment. S-a enervat cu toate că este însărcinată pentru a doua oară! 

Soţia lui Cristi Borcea pare că este o perfecţionistă. Căsătoria religioasă cu alesul inimii sale, Cristi Borcea, a vrut să iasă minunat, exact ca în poveşti. Aşa a şi fost, însă înainte de a se cununa, aceasta a trăit sentimente puternice. Valentinei, poate din cauza stresului, nu i-au mai plăcut rochiile speciale pe care le-a purtat. Ţinuta din biserică a fost pe atât de simplă, pe atât de specială, însă ei nu i-a mai convenit. Nici rochia de seară nu mai era ce îşi dorea.

Toate acestea din cauza stresului, cel mai probabil! Se pare că s-a enervat şi pentru că Milan a răcit puternic înainte de cununia religioasă. Micuţul a fost însă într-o formă de invidiat, a stat alături de părinţii săi în biserică, dar şi la petrecerea de la restaurant. Mai mult decât atât, supărarea Valentinei ar fi fost ;i mai mare atunci când ceremonia s-ar fi amânat pentru o altă oră decât era stabilită iniţial.

„Culmea, nici rochiile de mireasă nu erau așa cum își dorea, micuțul Milan a și răcit puternic în zilele de dinaintea evenimentului, în plus, și ceremonia religioasă s-a amânat pentru o altă oră decât cea stabilită inițial. Ce mai, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, oboseală se adună, ceea ce nu este un lucru bun, iar Pelinel a fost destul de afectată la un moment dat, Din fericire, totul a fost perfect până la urmă”, au dezvăluit surse din preajma Valentinei Pelinel pentru wowbiz.ro.

Toate supărările Valentinei au trecut, mai ales că rochia a fost perfectă, la fel şi întreg evenimentul din Budapesta. Pe data de 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au unit destinele pentru totdeauna într-un cadru de poveste. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul’, din Budapesta și a fost oficiată de părintele David Pop, în limba română. Petrecerea a avut loc la un restaurant fabulos pentru care Cristi Borcea a plătit 15.000 de euro.

Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice

Nu este un secret faptul că Valentina Pelinel, actuală doamnă Borcea, a trecut de mai multe ori pragul cabinetului medicului estetician. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de azi, iar diferențele sunt mai mult decât evidente. Vă prezentăm cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice.

Foto:

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter