Cum arată soţul Alessandrei Stoicescu! Se iubesc de aproape 5 ani

Publicat pe

Alessandra Stoicescu apare în fiecare zi la TV, însă nimeni nu ştie care este viaţa sa e familie atunci când se sting reflectoarele şi merge acasă! Iată cum arată soţul vedetei!

În data de 21 iunie 2013 Stoicescu Cornelia – Alessandra s-a căsătorit cu Constantinescu Sergiu-Mircea. Nimeni n-a stiut despre acest eveniment important din viaţa lor. Statutul lor se schimbase, dar n-au dat nimic de bănuit.

Cum arată soţul Alesssandrei Stoicescu

Sotul Alessandrei este nimeni altul decat motociclistul cu plete, Sergiu Constantinescu, cu care a fost fotografiata de câteva ori, începând din toamna anului 2012. De atunci au trecut ani de zile, iar relaţia lor a continuat, dragostea e din ce în ce mai mare. Iată imagini de colecţie cu cei doi surprinşi în diferite momente.

 

Cum arată soţul Alessandrei Stoicescu! Se iubesc de aproape 5 aniCum arată soţul Alessandrei Stoicescu! Se iubesc de aproape 5 ani

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter