Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunci

Publicat pe

Nu este un secret faptul că Valentina Pelinel, actuală doamnă Borcea, a trecut de mai multe ori pragul cabinetului medicului estetician. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de azi, iar diferențele sunt mai mult decât evidente. Vă prezentăm cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice.

Valentina Pelinel are 37 de ani, iar până acum a trecut prin multe intervenții estetice. Fostul fotomodel este acum de nerecunoscut privind în urmă fotografiile dintr-un pictorial incendiar cu ea. În anul 2001, vedeta încă nu apelase la ajutorul medicului estetician. La doar 21 de ani, Valentina Pelinel a fost protagonista unui shooting foarte sexy pentru revista 'Stuff', iar vedeta renunțase chiar și la sutien, pozând în bikini alături de un alt fotomodel.

La vremea respectivă, vedeta nu avea nicio intervenție estetică. Schimbările la nivelul bustului și al buzelor sunt evidente și nu mai este deloc un secret, mai ales că se pot observa cu ochiul liber. Atunci când Valentina Pelinel a pozat în revista 'Stuff' nu avea buzele voluminoase și nici sânii mari. Actuala doamnă Borcea nu a vorbit niciodată despre intervențiile estetice pe care le are.

'Valentina Pelinel, dacă vă uitați la pozele din tinerețea ei, o să vedeți că nu are deloc buze, iar acum are niște buze mari, frumoase, cărnoase. Aici e o combinație de tratamente care duc la asemenea rezultate. Valentina Pelinel are niște buze foarte frumoase.', a spus în urmă cu ceva timp, Adina Alberts.

Cum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunciCum arăta Valentina Pelinel înainte de intervențiile estetice. Vedeta nu mai seamănă deloc cu cea de atunci

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

FOTO: Facebook, Wowbiz, Stuff 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter