Cum a cerut-o Vladimir Drăghia în căsătorie pe Alice: "Am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea"

Publicat pe

Cum a cerut-o Vladimir Drăghia în căsătorie pe Alice. VIVA! de iulie îi are ca protagonişti pe copertă pe Vladimir, Alice şi Zora. Părinţii micuţei au declarat în exclusivitate că se vor căsători vara aceasta. Vladimir ne-a dezvăluit unde a cerut-o în căsătorie pe viitoarea sa soţie!

Vladimir Drăghia ne-a povestit într-un interviu exclusiv pentru VIVA! de iulie faptul că a cerut-o în căsătorie pe Alice pe aeroport, în Bucureşti, chiar după ce s-a întors din Republica Dominicană. N-a avut un inel aşa că a improvizat.

„A fost aproape foarte romantic (râde). Hotărâsem la Exatlon să fac asta, pe când număram lunile pline, pe când aveam timp să le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru că planul era să o cer în aeroport, imediat ce ieșeam pe porțile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca în filme, știu, dar pentru că m-am întors printre ultimii și erau sute de oameni care ne așteptau acolo, nu am vrut să pun presiune pe ea, să-i pun întrebarea de față cu toți oamenii. Nu am vrut să se simtă încolțită, așa că am așteptat să rămânem doar noi trei, în parcarea aeroportului, departe de străini, și m-am pus într-un genunchi (după două ezitări), am rupt ambalajul de la o ciocolată, pentru că nu aveam inel de logodnă la momentul respectiv, l-am transformat într-un inel, și am întrebat-o dacă mă lasă să îmbătrânesc lângă ea.”, a specificat Vladimir.

Alice a fost sinceră şi ne-a povestit că nu credea că o să ajungă la căsătorie.

„Nu vedeam cererea în căsătorie venind, pentru că noi împărtășeam ideea că nu avem nevoie să fim căsătoriți ca să ne fie bine împreună. A fost cel mai frumos moment din viața mea, după nașterea Zorei. Nu putea să aleagă un moment mai bun. Cinci luni visasem la momentul când o să fim doar noi, iar el era acolo, în genunchi, atât de emoționat. A fost aproape ireal. De fapt, mi-a luat o săptămână să realizez că este adevărat.”, a adăugat Alice.

Când se căsătoreşte Vladimir Drăghia

Dacă, acum trei ani, câștigătorul Exatlon spunea că dragostea n-are plural, prin volumul de poezii pe care l-a lansat, iată că viața i-a demonstrat contrariul. Astăzi, vi-l prezentăm pe Vladimir Drăghia în ipostaze cu totul inedite, de soț tandru și de tată iubitor. EXCLUSIV pentru VIVA! de iulie, Vladimir şi Alice au acordat un interviu în care au anunţat când îşi vor uni destinele.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi.', a declarat EXCLUSIV pentru VIVA! Vladimir Drăghia. 

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter