Cum pui capăt unui date eșuat în funcție de zodie! Brad Pitt apelează la discuțiile politice

Publicat pe

Fiecare dintre noi am trecut la un moment dat printr-o întâlnire nu tocmai reușită. Pentru a pune capăt unui date eșuat, fiecare zodie are propriile scuze sau propriul mod prin care reușește să facă persoana cu care s-a întâlnit să renunțe.

De la a-i spune în față că lucrurile nu sunt ok până la un atac psihologic prin intermediul întrebărilor inconfortabile, nativii din zodiac găsesc cele mai nebune și originale moduri pentru a scăpa de o întâlnire proastă, unde nu se simt confortbil.

Așa că iată care sunt trucurile la care apelează fiecare persoană în funcție de zodie pentru a pune capăt unui date eșuat!

Berbec – Spune „Acest lucru nu funcționează'. Plătește masa și pleacă.

Taur – Comandă cele mai scumpe lucruri din meniu. Se concentrează pe mâncare și înainte de desert intervine o problemă de familie.

Gemeni – Sugerează să se mute într-o locație nouă și mai aglomerată după care începe o conversație cu oameni noi până ce întâlnirea devine frustrantă și persoana pleacă.

Rac – Este retras, răspunde doar cu un cuvânt, refuză contactul vizual, iar mai apoi se retrage cu un „nu mă simt bine'.

Leu – Redirecționează întâlnirea către un film la cinema, un club sau un show live doar pentru a evita conversația și a fi distrat de altceva

Fecioară – Începe să bombardeze cu întrebări personale inconfortabile pentru a alunga orice atracție, iar întâlnirea să ia sfârșit.

Balanță – Rămâne inconfortabil timp îndelungat pentru că e nepoliticos să încheie o întâlnire mai devreme, dar ignoră toate apelurile ulterioare de la acea persoană.

Scorpion – Discută despre ceea ce îi excită și descrie calitățile care sunt opusul a ceea ce cel cu care s-a întâlnit îi poate oferi.

Săgetător – Începe o discuție politică, se încinge destul de rău, iar mai apoi are o scuză să plece.

Capricorn – Pretinde că a primit un mail urgent de la muncă, pleacă dintr-o dată și merge la birou să finalizeze un proiect.

Vărsător – Începe o dezbatere ideologică despre efectele negative ale principiului arhaic al monogamiei.

Pești – Acceptă un telefon de la un prieten supărat. Stă afară și vorbește despre a reveni cu picioarele pe pământ până ce întâlnirea ia sfârșit.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Se vede că Jennifer Lopez aparține uneia dintre cele mai stylish zodii! Iată care sunt acestea!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter