Se vede că Jennifer Lopez aparține uneia dintre cele mai stylish zodii! Iată care sunt acestea!

Publicat pe

Stilul definșete o persoană, așa că fiecare încearcă să fie cât mai stylish, dar în același timp să îl reprezinte ținutele pe care le poartă. De aceea, există câteva zodii care au simțul stilistic mult mai dezvoltat.

Sunt nativi care aleg stilul clasic, alții care aleg stilul vintage, iar fiecare ținută arată extraordinar și este plină de bun gust. Așa că iată care sunt cele mai stylish 4 zodii!

GEMENI

Persoane creative, Gemenii fac cele mai neașteptate și stylish combinații. Au gusturi bune, așa că pentru o ținută reușită nu trebuie să depună prea mult efort. Stilul unei femei gemeni este relaxat, lipsit de efort.

BALANȚĂ

Balanțele se nasc cu simțul stylish, chiar dacă uneori pot părea ciudate ținuetele lor. Acestor persoane le plac ținutele nonconformiste și vintage, pe care le combină cu mult bun gust.

SĂGETĂTOR

Curioasă din fire, femeia Săgetător este dornică să cunoască lucruri noi și să poată face cele mai bune alegeri vestimentare. Este chibzuită, iar ținutele trebuie să reflecte personalitatea acesteia, așa că de fiecare dată va avea un look stylish.

LEU

Imaginea este foarte importantă pentru nativul Leu, așa că își alege cu grijă ținutele. Îi plac ținutele clasice, care ies totuși în evidență pentru că îi place foarte mult să fie în centrul atenției în ceea ce privește vestimentația.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Shakira este născută sub semnul uneia dintre cele mai petrecărețe 4 zodii. Vezi dacă te numeri și tu printre ele!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter