Cum reușește Brigitte Trogneux să se mențină în formă și să arate mai tânără cu 15 ani

Publicat pe

Poreclită Bibi, prima doamnă a Franței, Brigitte Trogneux, ține prima pagină a presei internaționale. Diferența de vârstă dintre ea și soțul ei este ultracomentată pe rețelele sociale, dar acest lucru nu pare să o deranjeze. Și asta pentru că Bibi nu-și arată deloc cei 63 de ani.

Cu o siluetă zveltă, cu o ținută atletică, prima doamnă nu se sfiește să poarte minijup sau să pozeze pe coperta Paris Match în costum de baie.

Deși nu a vorbit despre niciodată despre ritualurile sale de înfrumusețare și nici nu acceptă tratamente, prima doamnă a Franței pare să fie avantajată de silueta sa subțire și atletică, de coafura tinerească, dar și de faptul că pe gâtul ei nu se observă semne de îmbătrânire. Cu toate astea, experții spun că Brigitte ar fi apelat la botox sau la liftingul facial.

Pentru a se menține în formă, Brigitte Trogneux nu uită de sport în nicio zi, așa că diminețile ei încep cu mișcare. Publicația franceză Le Point a dezvăluit care sunt exercițiile fizice care o mențin în formă. Brigitte se trezește prima și începe ziua cu sport: exerciții pentru masa musculară, gimnastică, stretching. Se pare că această rutină zilnică o ajută nu numai să poarte pantaloni ultra slim, ci și să fie mereu atrăgătoare pentru un soț de doar 39 de ani.

Poartă ținute tinerești, clasice

În plus, stilul lui Brigitte Trogneux este unul tineresc, ea apelând la ținute care îi pun în valoare silueta. Iubește creațiile designerilor celebri, favoritul ei fiind Luis Vuitton. În plus, la prezentările de modă Christian Dior, Bibi urmărește show-ul din primul rând. Prima doamnă a Franței poartă ținute clasice, bine adaptate și feminine. De asemenea, mai poartă și jeans skinny, care favorizează, în general, femeile care au jumătate din vârsta sa. În plus, știe care sunt zonele corpului ei cu care poate să se joace, ceea ce ne dă sentimentul că este foarte sigură pe sine.

Kate Finnigan spunea, pentru The Telegraph, că Brigitte are factorul „wow' pentru că combină articole vestimentare care, desi în mod normal nu ar fi în regulă, aceasta le face să arate extraordinar pe ea. La 63 de ani, Brigitte poartă tocuri de 12 cm, rochii fără mâneci, pantaloni din piele șau fuste scurte, articole pe care o altă femeie de vârsta ei nu ar îndrăzni să le poarte.

Coafura și îngrijirea pielii

Un alt element care contribuie la întinerirea soției lui Emmanuel Macron ar fi coafura. Brigitte a optat pentru un bob tineresc, care îi conturează fața, iar blondul este culoarea de păr perfecta pentru a ascunde vârsta.

Pielea și tenul sunt foarte importante pentru Brigitte. Își îngrijește foarte bine pielea ca sa arate tânără și strălucitoare. Deși nu a recunoscut că ar avea intervenții chirurgicale, specialiștii cred că Brigitte a apelat la injectarea unor substanțe sau la botox pe care le-a făcut destul de subtil, însă suficient încât să ofere un efect bun.

Metabolismul lui Brigitte ar fi și unul dintre factorii care o mențin în formă, aceasta fiind slabă în mod natural, fără a fi o împătimită a sportului sau a dietelor. Deși unele femei suferă schimbări hormonale la o asemenea vârstă, aceasta pare să fie norocoasa unui corp sănătos și echilibrat. Apelează, probabil, și la Pilates pentru a masa musculară și pentru a arde caloriile.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Imagini inedite de la nunta Preşedintelui Franţei Emmanuel Macron cu Brigitte din urmă cu 10 ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter