Gabriela Cristea a vorbit pentru prima dată despre sarcină cu lacrimi în ochi

Publicat pe

După ce s-a aflat că este însărcinată, Gabriela Cristea a vorbit pentru prima dată despre faptul că va deveni mamă, cu lacrimi în ochi.

Nu mai este o noutate că Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor fi părinți, după ce prezentatoarea s-a chinuit ani întregi să rămână însărcinată prin toate metodele. Acum însă, Gabriela a vorbit cu lacrimi în ochi despre minunea din viața ei și despre faptul că va deveni mamă.

În timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, aceasta le-a povestit telespectatorilor despre cum s-a îndrăgostit de Tavi și le-a mărturisit că este o zi specială pentru ei, ca și cuplu.

„O să vă povestesc de ce astăzi este o zi specială pentru mine. V-am făcut tot felul de mărturisiri, am început să vă povestesc despre momentul în care eu am început să mă îndrăgostesc de soțul meu. N-a fost ușor, n-a fost însă nici greu în perioada aceea. În urmă cu doi ani, pe 30 aprilie, am hotărât împreună să ne căsătorim și în tot timpul ăsta am încercat să ne găsim, să ne cunoaștem și să căutăm calea. Credeam noi că Dumnezeu poate și-a întors privirea de la noi în anumite momente, dar, de fapt, Dumnezeu încerca să ne trimită calea aceea pe care ne-o pregătise. (…) Astăzi este o zi specială pentru mine și pentru noi ca și cuplu pentru că atăzi vreau să vă mărturisesc că trăim cele mai frumoase momente din viața noastră', a spus Gabriela Cristea cu lacrimi în ochi și cu mâna pe burtă.

Imediat, Tavi a mers la soția sa și a sărutat-o pe burtica de gravidă și a început să îi cânte melodia „Tu doar tu' în genunchi, după care i-a oferit un trandafir roșu. Amândoi aveau lacrimi în ochi.

După ce a anunțat că este însărcinată, Gabriela l-a întrebat pe Tavi dacă este momentul să le spună tuturor și ce sex are copilul, însă, se pare, nici ei nu știu exact dacă vor fi părinți de fată sau de băiat. Cu toate astea, presa mondenă scrie că Gabriela așteaptă un băiat.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Gabriela Cristea este însărcinată

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter