Cum se distrează fiica Anamariei Prodan. Rebecca s-a întors din America

Publicat pe

Cum se distrează fiica Anamariei Prodan. Tânăra este în România și nu ratează ocazia de a se distra pe cinste. Această nu lipsește de la evenimentele extravagante, iar aparițiile ei sunt întotdeauna memorabile. Iată modul în care a petrecut Rebecca Dumitrescu Prodan joi noaptea, 5 iulie!

Rebecca a ajuns joi noaptea într-un club din capitală, unde avea să vină nimeni altă decât Paris Hilton, care a făcut senzație și a încins spiritele. Fiica impresarei a avut acces la zona VIP, reușind să ajungă extrem de aproape de Paris, lucru pe care fanii l-au observat în videoclipurile puse pe Instagram.

„PARISHILTON/ STOP BEING POOR', a scris ea în mediul online.

Rebecca are 19 ani și și-a petrecut o mare parte din viață în America, acolo unde s-a născut, iar mai apoi s-a întors pentru a-și face studiile în domeniul designului vestimentar. Se știe că această este pasionată de modă, Ea a defilat pe podium pentru Luisa Beccaria la Milano Fashion Week în 2017 și a apărut pe coperta unei reviste din New York. Anamaria Prodan este foarte mândră că toți copiii ei promit cariere de succes, fiind întotdeauna stâlpul lor de susținere.

Anamaria Prodan a ajuns zilele trecute la spital

Anamaria Prodan Reghecampf a trecut printr-o perioadă grea din viața ei, atunci când mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Se pare că prezentatoarea TV a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul filmărilor.

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter