Dani Oţil şi Răzvan Simion vor prezenta un alt format TV? "E un nou proiect din toamnă!"

Publicat pe

Dani Oţil şi Răzvan Simion vor prezenta un nou format TV. Acum câteva săptămâni, cei doi prezentatori au anunţat că show-ul „X-Factor” nu va mai fi moderat de ei. Au avut anumite motive pe care Răzvan nu s-a ferit să ni le spună! Iată declaraţiile exclusive!

Răzvan prezintă de luni până vineri, după cum probabil ştiţi, emisiunea „Neatza cu Răyvan şi Dani”. Matinalul de la Antena 1 este de ani de zile moderat de ei. de şapte ani, ei doi au fost şi gazdele concursului „X-Factor”. Au renunţat, dar se pare că pregătesc un proiect nou. VIVA! a aflat în exclusivitate!

„S-ar putea să avem un proiect interesant din toamnă, dar tot aşa, este foarte complicat, cu timpul, cu deplasările…am îmbătrânit!”, a spus Răzvan în exclusivitate pentru VIVA!.

 

Motivul pentru care Răzvan Simion şi Dani Oţil nu mai prezintă X-Factor

„Au trecut şapte ani. Noi avem Neatza, avem 280 de ediţii pe an, suntem de 10 ani pe post! Nu neapărat am obosit, dar nu puteam să mai ducem. Dani are restaurantul şi competiţiile lui, eu sunt mai nou manager…am 10 copii pe cap, mai multe dube şi date de concert. Ne era foarte greu plus că în anii aceştia am spus cam tot ce era de zis în materie de host la un astfel de show. Întotdeauna am spus că e mai bine să te întrebe lumea de ce te-au retras decât când te retragi. Înţeleg că nu se aplică şi pentru Neatza. Nimeni nu vrea să ne dea de acolo, nu vrea nimeni să se trezească cu noaptea în cap şi atunci ne mint că suntem foarte buni şi ne ţin acolo. Lăsăm loc să se mai schimbe lucrurile. A fost decizia noastră, de anul trecut, din vară. Am anunţat foarte târziu pentru că sunt nişte rigori în materie de comunicare şi atunci…noi le ţinem pumnii, la noi în ogradă se întâmplă asta. „, a mai adăugat Răzvan.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter