Așa se menține Gianluca Vacchi în formă la 49 de ani! Iată care este secretul său și care este adevărul despre relația cu Giorgia!

Publicat pe

Toată lumea îl știe pe Gianluca Vacchi din videoclipurile pe care le postează pe internet în care dansează alături de iubita sa super sexy. Acum, milionarul italian a venit în România și a acceptat o nouă provocare: să mixeze pentru fanii din România.

Deși toată lumea credea că Ginaluca este căsătorit cu frumoasa Giorgia Gabriele, am o veste bună pentru domnișoare. Milionarul a dezvăluit că Giorgia este doar iubita sa. Deși ea este cu 18 ani mai tânără, cei doi transmit un vibe pozitiv de fiecare dată când se filmează dansând, clipuri ce fac furori pe internet.

Totuși, Ginaluca a dezvăluit că dansul nu este plăcere pentru el, ci doar se lasă condus de inspirație, este spontan. Italianul iubește viața, trăiește fiecare clipă și consideră că oricine trebuie să îi urmeze exemplul pentru că viața este doar una și trebuie să profităm de ea.

Însă multă lume nu știa despre bărbatul în vârsta de 49 de ani că a mai fost căsătorit atunci când avea doar 26 de ani. Din păcate căsnicia lui a durat doar 3 ani și de atunci nu și-a mai dorit să facă acest pas. La 46 de ani a început să se filmeze în timp ce dansează, iar de atunci notorietatea sa a crescut atât de mult încât nici el nu a realizat.

Merge în fiecare zi la sală

În plus, deși se apropie foarte repede de vârsta de 50 de ani, Gianluca a uimit cu fizicul său foarte bine lucrat. Cum se menține în formă la vârsta sa?

„Mânânc de 5-6 ori pe zi, dar nu mult. Mânânc pui, paste, ouă, însă nu mânânc deloc carne roșie. Încerc să mânânc regulat mâncare bună. Fac sală în fiecare zi pentru că sunt în vârstă și trebuie. Un antrenament durează cam o oră jumătate', a dezvăluit Gianluca în cadrul unei conferințe de presă în România.

Ce nu știai despre Gianluca Vacchi

Sunt și alte lucruri pe care lumea nu le știe despre Gianluca. Acesta cântă la pian pentru că mama lui este profesoară de pian și îi place să poarte ceasuri de damă, marca preferată fiind Cartier.

Celebritatea nu l-a schimbat, spune el: „Să fiu faimos este o consecință a faptului că îmi expun viața. Am fost mereu așa, nu m-am schimbat'.

Este gelos, spontan, dar mai puțin romantic. Însă încearcă să fie pozitiv și să îi acorde cât mai multă atenție iubitei sale. Nu regretă nimic din ceea ce a făcut în viață și consideră că lumea îl iubește pentru că transmite un vibe pozitiv de fiecare dată.

În România, Gianluca a stat doar o zi și o noapte și s-a distrat alături de fanii săi la clubul Nuba din capitală.

Alexandra Popescu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter