Simona Halep: La un singur meci de Primul Grand Slam din carieră şi de primul loc WTA - „Ca să fii campion trebuie să-ți placă competiția și să suporți presiunea"

Publicat pe

Simona Halep a reuşit ieri o calificare fabuloasă în finala turneului de tenis de la Roland Garros, după ce a trecut în 3 seturi de jucătoarea Karolina Pliskova din Cehia.

 

Sâmbătă, Simona va juca cea de-a doua ei finală la Roland Garros, după cea pierdută în 2014 în faţa Mariei Sharapova. De data aceasta, jucătoarea noastră o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko, în vârstă de 20 de ani.

 

Dacă Simona va câştiga îşi va trece în palmares primul ei titlu de Grand Slam şi va deveni numărul 1 mondial, după un parcurs incredibil la Paris.

 

Într-un interviu pentru Viva!, pe a cărei copertă s-a aflat în 2015 alături de Horia Tecău, Simona vorbea despre cariera ei care a cunoscut o adevărată explozie începând cu 2013, an în care început să realizeze primele ei performanţe incredibile, dar si despre viata de dincolo de terenul de tenis.

 

„Ca să fii campion trebuie să-ți placă competiția și să suporți presiu­nea', mărturisea Simona atunci, iar acum cea mai bună jucătoare a noastră de tenis dovedeşte că ştie să-şi stăpânească emoţiile şi să facă faţa cu brio presiunii unui mare turneu.

 

Pentru Simona, tenisul a fost marea ei pasiune încă de mică, iar tot ceea ce a făcut până acum a fost construit cu multă muncă: „Tenisul a fost o pasiune pentru mine încă de când eram copil, iar faptul că sunt o competitoare înnăscută m-a ajutat să ajung la cel mai înalt nivel'.

 

După ce a schimbat mai mulţi antrenori, Simona este acum antrenată de Darren Cahill alături de care este pe punctul de a realiza cea mai mare performanţa a ei: „eu caut echilibrul perfect, comu­nicare neforțată și înțelegere, este greu să găsești antrenorul ideal', mărturisea Simona.

 

Jucătoarea de tenis a mărturisit că a face tenis de performanţa presupune multe sacrificii, însă nu regretă nimc şi le-ar mai face încă o dată dacă ar fi nevoie.

 

În zilele libere, Simonei îi place să facă shopping, genţile şi pantofii fiind marea ei slăbiciune,  merge la SPA, ia masa în oraş sau vede o piesă de teatru.

 

La momentul potrivit, Simonei i-ar plăcea să aibă copii şi să-şi întemeieze o familie, însă până atunci prioritatea sa rămâne tenisul care i-a adus cele mai mari satisfacţii.

 

Citeste aici interviul cu Simona Halep

 

Simona Halep: La un singur meci de Primul Grand Slam din carieră şi de primul loc WTA - „Ca să fii campion trebuie să-ți placă competiția și să suporți presiunea"Simona Halep: La un singur meci de Primul Grand Slam din carieră şi de primul loc WTA - „Ca să fii campion trebuie să-ți placă competiția și să suporți presiunea"

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter