Cum se pregătesc Mihaela Rădulescu și Andreea Marin pentru cea de-a două rundă a confruntărilor! Iată asemănarea dintre cele două!

Publicat pe

O nouă rundă a confruntărilor dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu continuă în această seară la emisiunea „Uite cine dansează'. De aceea, cele două dive s-au pregătit pentru show fiecare în felul ei, dar având elemente comune.

Atât Mihaela, cât și Andreea Marin vorbesc despre sport și despre o siluetă perfectă încă de când a început emisiunea. Dacă Mihaela Rădulescu este cunoscută pentru antrenamentele intense pe care le face pentru a se menține în formă în ciuda vârstei, Andreea se pare că este mai nouă în ale sportului, iar de câteva luni această vrea să empatizeze cu vedetele care luptă în concursul de dans. Defapt, dacă ne uităm la postările lor, amândouă sunt în focurile show-ului și își doresc să muncească cot la cot, chiar dacă nu în pași de dans, ci la sală, cu cei care vor concura în fiecare luni în show-ul de pe ProTV.

Așa că, astăzi, atât Andreea, cât și Miheala au postat mesaje legate de emisiune.

Prima care și-a împărtășit sentimentele pe Facebook a fost Mihaela. Aceasta a postat o poză mai veche cu ea, în care este îmbrăcată sexy și are în mâini mânuși de box. Silueta prezentatoarei este una de invidiat în fotografie.

Nimic nu te face mai puternic decât lupta cu tine însuți! Încercați și voi, ca și concurenții de la „Uite cine dansează”, să luptați cu voi înșivă, pentru a reuși să faceți exact ce vi se pare cel mai greu sau că n-ar fi pe masura puterilor voastre. Satisfacția e garantată! 🙂 Ne vedem diseară, la Pro TV, de la 20.30! #uitecinedanseaza', a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, Andreea Marin le-a împărtășit fanilor ceea ce va purta la masa juriului printr-un filmuleț.

Au sosit „bijuteriile” pe care le voi purta diseară la Uite cine dansează. 🙂 Întreaga ținută de astăzi, care mi-e foarte dragă, diseară, la ora 20:30, pe ProTV. Dar ne vedem și înainte de debutul emisiunii: la Știrile ProTV. Corina Caragea m-a însoțit acum câteva zile la un antrenament, și pentru că am primit multe întrebări despre felul în care mă mențin în formă la 42 de ani, din reportajul Corinei veți afla răspunsuri. Ne vedem diseară! Vă aștept cu drag!', a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Dacă amândouă se pregătesc temeinic, suntem curioși cum se vor înțelege divele în această seară. În plus, așteptăm cu sufletul la gură și ținutele celor două.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Confruntarea divelor: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter