Agenda săptămânii 13-19 martie

Publicat pe

Fă-ți timp pentru un film, o piesă de teatru sau un concert chiar și în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Pentru a-ți face alegerile mai ușoare, am selectat cele mai cool evenimente ale săptămânii.

Luni, 13 martie

Festival: „Food Truck Festival Spring Edition', de pe 7 martie până pe 2 aprilie, de la 11:00 la 19:00, Mall Promenada

Concert: „Neri Per Caso', de la 20:00, Teatrul Național București

Spectacol: „Stand-up Comedy Open Mic', de la 20:00 la 22:00, Kaffa Pub

Teatru: „Romeo și Julieta', de la 19:00, Teatrul Metropolis

Cinema: „Kong: Skull Island'. În acţiunea SF „Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla' reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui.

 

Marți, 14 martie

Concert: „The Gents: Mihail, Cornel Ilie & Adrian Sînă', de la 21:00, Berăria H

Spectacol: „Open Mic Magic', de la 23:00, The Temple Social Pub

Teatru: „Ce caut eu aici?', de la 20:00, Godot Cafe Teatru

Proiecție: „Tuesday Has A Feel – Proiecție Seinfeld', de la 19:30 la 22:30, BEAT bar umanist

Cinema: „I, Daniel Blake'. Daniel Blake este un bătrân din nord-estul Angliei care se îmbolnăvește și are nevoie de asistență socială din partea statului. În timp ce se chinuie să învingă sistemul birocratic pentru a obține acest ajutor, el o întâlnește pe Katie, care ar vrea să scape de la azilul pentru nefamiliști, dar pentru asta trebuie să accepte un apartament la sute de kilometri distanță. Filmul este o frumoasă poveste despre solidaritate și fraternitate.

 

Miercuri, 15 martie

Concert: „The Good Life – concert Gabriela Costa și Alex Man', de la 20:00 la 22:00, Green Tea

Spectacol: „Impro Battle – Improvisneyland vs. Urban Impro', de la 20:30 la 22:30, B52

Teatru: „Nina', de la 19:30, Comedie – Sala Studio

Cinema: „Sleepless'. Vincent (Jamie Foxx), un polițist cu legături în lumea interlopă, ajunge să întoarcă un club de noapte cu susul în jos în căutarea fiului său răpit.

 

Joi, 16 martie

Concert: „Cristi Minculescu și IRIS', de la 21:30, Hard Rock Café

Spectacol: „Lucia di Lammermoor', de la 18:30, Opera Națională București

Teatru: „Crima din strada Lourcine', de la 19:00 la 20:00, Teatrul Național București

Cinema: „Silence'. Mult anticipatul film despre credinţă şi religie al reputatului regizor Martin Scorsese, „Silence' este povestea a doi misionari portughezi care pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia secolului al XVII-lea în căutarea mentorului lor dispărut şi pentru a răspândi creştinismul. În acea perioadă, conducerea japoneză şi elita samurailor erau hotărâte să eradicheze creştinismul în toate formele ei. Adepţii erau vânaţi şi torturaţi, forţaţi să renunţe la credinţă sau ucişi în chinuri groaznice.

 

Vineri, 17 martie

Concert: „The Underground Youth', de la 21:00, Control

Spectacol: „Multifuncționalii', de la 19:00, Godot Café Teatru

Teatru: „Miss Daisy și șoferul ei', de la 19:00, Teatrul Evreiesc de Stat

Petrecere: „Karaoke Party', de la 22:00, Grill Pub

Cinema: „Beauty and the Beast'. Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărât să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

 

Sâmbătă, 18 martie

Concert: „Crina Matei & Band', de la 21:00 la 23:00, Berăria Germană (fosta Bragadiru)

Spectacol: „Spectacol de Magie cu Magicianul Antonio', de la 11:00 la 12:00, Palatul Național al Copiilor

Teatru: „Am iubit, am purtat, am pierdut', de la 20:00, Hanul Gabroveni

Cinema: „Moonlight'. În lumina lunii / Moonlight urmărește un tânăr american de culoare, din copilărie și până la maturitate, în timp ce se străduiește să-și găsească sensul în lume. Povestea atemporală despre legături umane și descoperirea de sine conturează un portret dinamic al vieții contemporane afro-americane și o intensă meditație personală și poetică asupra identității, familiei, prieteniei și dragostei.

 

Duminică, 19 martie

Concert: „Paris, mon amour!” – Chansonete, French Swing – Jazz & Tango – Live', de la 19:00, Ceainăria ARTea

Spectacol: „Spectacol pentru copii – Aventuri cu bunicuța Julieta și prietenii', de la 12:00 la 13:15, The Temple Social Pub

Teatru: „Hedwig and the Angry Inch: The Missing Half', de la 20:00, Point Art Hub

Cinema: „Alibi.com'. Greg a făcut o firmă care se numește Alibi.com și care furnizează orice tip de alibi. Împreună cu Augustin, asociatul său, și cu Medhi, noul său angajat, aceștia elaborează stratageme și înscenări imbatabile pentru a-și acoperi clienții. Dar, când Greg o cunoaște pe Flo, o tânără blondă și sexy, dar care urăște bărbații mincinoși, lucrurile încep să se complice, căci Greg începe relația prin a-i ascunde fetei adevărata natura a activității lui. Când Flo îl duce pe Gre să-l prezinte părinților, acesta are șocul vieții lui: Gérard, tatăl lui Flo, este și el unul din clienții lui…

Surse: metropotam.ro, cinemagia.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter