Ilinca Vandici

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, așa că Luna Îndrăgostiților a fost pretextul ideal de a le smulge vedetelor răspunsul la o întrebare „fierbinte: Cine a fost prima ta iubire?

Ilinca Vandici

Pentru cei mai mulți, odată cu începerea școlii primare încep să apară și primii fiori ai dragostei. Ce-i drept, una puerilă, dar care nu se uită atât de ușor. Ilinca Vandici își amintește de acea perioadă chiar și acum: „Prima dată m-am îndrăgostit în clasa I, de un coleg de clasă, îndrăgosteală care m-a ținut până în clasa a IV-a sau a V-a, deci m-a ținut ceva. Mie îmi place stabilitatea.

Prima dragoste a Ilincăi Vandici

Prima dragoste a Ilincăi Vandici

Andreea Mantea

Andreea Mantea își amintește cu nostalgie de primii fiori ai dragostei: „Știi că prima dragoste nu se uită niciodată… A fost copilăresc, îmi transpirau palmele când îl vedeam. Îl tot priveam, îmi doream să vadă că mă uit tot timpul la el; ca atunci când ești copil.

Andreea Banică

Andreea Bănică are una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Ea și Lucian Mitrea se iubesc de 23 de ani, iar de 10 ani sunt soț și soție. „Prima dată m-am îndrăgostit la 16 ani și am rămas îndrăgostită de același bărbat, adică de soțul meu, ne-a declarat Andreea Bănică.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu nu are cum să nu-și amintească de prima ei dragoste, mai ales că între băiatul de atunci și actualul ei soț există o oarecare legătură: „M-am îndrăgostit în clasa a VI-a, de un coleg pe care îl chema Florin, culmea, la fel cum îl cheamă pe soțul meu, deci într-un fel s-a închis cercul.

Iulia Albu

La Iulia Albu situația stă cu totul altfel. Jurata Bravo, ai stil!ne-a mărturisit că prima oară s-a îndrăgostit nu de un băiat, ci de un obiect vestimentar: „Prima dată m-am îndrăgostit când am văzut prima mea rochie de catifea, neagră. Era a mătușii mele, și atunci am știut că moda și cu mine vom avea o relație de dragoste de lungă durată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro