Cum şi-au cunoscut vedetele prima dragoste?! Nu au uitat-o niciodată

Publicat pe

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, așa că Luna Îndrăgostiților a fost pretextul ideal de a le smulge vedetelor răspunsul la o întrebare „fierbinte: Cine a fost prima ta iubire?

Ilinca Vandici

Pentru cei mai mulți, odată cu începerea școlii primare încep să apară și primii fiori ai dragostei. Ce-i drept, una puerilă, dar care nu se uită atât de ușor. Ilinca Vandici își amintește de acea perioadă chiar și acum: „Prima dată m-am îndrăgostit în clasa I, de un coleg de clasă, îndrăgosteală care m-a ținut până în clasa a IV-a sau a V-a, deci m-a ținut ceva. Mie îmi place stabilitatea.

Prima dragoste a Ilincăi Vandici

Prima dragoste a Ilincăi Vandici

Andreea Mantea

Andreea Mantea își amintește cu nostalgie de primii fiori ai dragostei: „Știi că prima dragoste nu se uită niciodată… A fost copilăresc, îmi transpirau palmele când îl vedeam. Îl tot priveam, îmi doream să vadă că mă uit tot timpul la el; ca atunci când ești copil.

Andreea Banică

Andreea Bănică are una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. Ea și Lucian Mitrea se iubesc de 23 de ani, iar de 10 ani sunt soț și soție. „Prima dată m-am îndrăgostit la 16 ani și am rămas îndrăgostită de același bărbat, adică de soțul meu, ne-a declarat Andreea Bănică.

Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu nu are cum să nu-și amintească de prima ei dragoste, mai ales că între băiatul de atunci și actualul ei soț există o oarecare legătură: „M-am îndrăgostit în clasa a VI-a, de un coleg pe care îl chema Florin, culmea, la fel cum îl cheamă pe soțul meu, deci într-un fel s-a închis cercul.

Iulia Albu

La Iulia Albu situația stă cu totul altfel. Jurata Bravo, ai stil!ne-a mărturisit că prima oară s-a îndrăgostit nu de un băiat, ci de un obiect vestimentar: „Prima dată m-am îndrăgostit când am văzut prima mea rochie de catifea, neagră. Era a mătușii mele, și atunci am știut că moda și cu mine vom avea o relație de dragoste de lungă durată.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter