Bianca Drăgușanu o amenință pe ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea!

Publicat pe

Se pare că divergențele dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea sunt departe de a se termina. Vedeta ar fi fost jignită de 'mama adoptivă' a Gabrielei Cristea, iar acum o amenință că o dă în judecată pentru afirmațiile false făcute.

Diva nu a mai rezistat vorbelor urâte primite din partea femeii și ar fi reacționat spunând că  o va da în judecată pentru afirmațiile nefondate făcute de Paula Crăciunescu. Bianca Drăgușanu a contactat deja un avocat, însă i-a mai oferit o variantă 'mamei adoptive' a Gabrielei Cristea, femeia ar putea să-și ceară scuze public ca să scape de judecată.

Bianca Drăgușanu a răbufnit!

Multe speculații au apărut în ultima perioadă în presă, după ce Bianca Drăgușanu a înlocuit-o pe Gabriela Cristea definitiv în emisiunea 'Te vreau lângă mine'. Noua prezentatoare TV nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe social media.

'Sunt foarte supărată! Săptămâna asta am fost sunată de prietenă mea Beyonce, care m-a rugat insistent să-i fac rochia pentru premiile Grammy 2018! Evident că a fost o discuţie foarte aprinsă, explicându-i că nu prea am timp, fiind ocupată, cu emisiunea, cu atelierul, noua mea colecţie de rochii de mireasă, Sofia etc. Bun! Una peste alta, am zis, na, totuşi hai că-ţi fac! Şi… i-am făcut…şiiii… nu a spus niciunde povestea, decât lui tanti Florica de la scara 3, care mai şi ghiceşte în stele şi pe care unii ziarişti o iau în serios ! Pe bunee?!? wtf?? Deci în loc să mă sunaţi pe mine sau pe Beyonce în persoană, să ne întrebaţi care e treaba cu rochia, voi o sunaţi pe tanti Floricica Maricica ghicitoarea, care vă minte cum ştie ea mai prost! OK…bun până aici. Ce nu ştie acesta tanti, este că pot s-o dau în judecată dacă mai inventează lucruri, iar 2: ziarul cu pricina ar trebui să angajeze oameni calificaţi, nu «zâne» cărora li se face rău când sunt trase la răspundere pentru aberaţiile scrise! Aşa că la d***u cu prostia!!! PS: posibil ca Beyonce s-o fi luat pe pe tanti de la scară 3!!! Vis', a scris Bianca Drăgușanu.

Citește și: Ce salariu are Bianca Drăgușanu la 'Te vreau lângă mine!'

Paula Crăciunescu a atacat-o de multe ori pe Bianca Drăgușanu

Femeia susține că Bianca Drăgușanu a sunat-o și a luat-o la întrebări. Bianca m-a întrebat de ce eu o consider bună doar de prezentat moda, că ea este talentată şi ca prezentatoare. Şi că nicidecum nu face ea legea pe platourile de filmare, că doar nu este emisiunea ei. I-am zis că aşa am cunoscut-o eu, ca manechin. La urma-urmei, nu vede toată lumea cum Bianca stă picior peste picior, ca un manechin, în rochiţe strâmte? Totodată, la finalul discuţiei noastre, a mai vrut să precizeze că este foarte deranjată de tot ce am spus despre ea', a declarat Paula Crăciunescu, 'mama adoptivă' a Gabrielei Cristea.

Paula Crăciunescu și Gabriela Cristea

Paula Crăciunescu și Gabriela Cristea

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter