Dan Negru: ”Cristina Stamate avea sute de povești fascinante”

Publicat pe

Dan Negru a reacționat imediat după ce în dimineața aceasta s-a anunțat în mod oficial decesul Cristinei Stamate. Iată de ce este revoltat prezentatorul tv!

Cristina Stamate s-a stins din viață în această dimineață, după ce joi, în ziua în care a murit Stela Popescu, a fost internată la Spitalul Floreasca din București.

Mulți actori renumiți au reacționat, dar și prezentatorul TV Dan Negru. Acesta este revoltat deoarece marii actori nu erau integrați mai des în emisiunile sau diversele formate TV.

'Totuși, televiziunea n-a avut in anii ăștia formatele comerciale care sa vândă' poveștile marilor artiști. Probabil, Duminica în familie a lu Mihaela Rădulescu' a fost ultimul de genul asta. Americanii au arhivele ticsite cu poveștile lui Sinatra sau Di Caprio spuse fie la Larry King sau la Jimmy Fallon. Noi i-am strecurat în formate tv de divertisment. Cristina Stamate avea sute de povești fascinante, dar nicio televiziune nu avea formatul pregătit ca să i le asculte…Arhivele unei televiziunii îi cresc cresc box-office ul în timp. Se va întâmpla și la noi…”, a scris Dan Negru.

Cristina Stamate, părăsită de familie?

Cristina Stamate a murit la vârsta de 71 de ani. Se pare că ultimele clipe din viață, actrița Cristina Stamate le-a petrecut singură. Apropiații știau că mai are un frate însă se pare că el este de negăsit. Cu toate acestea, prietenii încearcă să respecte toate tradițiile în astfel de momente.

„Doresc foarte mult să o expunem la teatru. În aceste momente nu reușim să dăm de familia ei. Știm că avea un frate în Israel, dar a murit. Era singură pe lume', a mărturisit Alexandru Arșinel pentru Antena 3.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter