(P) 3 produse cosmetice românești cu care poți preveni îmbătrânirea

Publicat pe

De multe ori lipsa timpului ne determină să omitem ritualul de îngrijire a tenului, necesar în fiecare zi.

Dacă până la o anumită vârstă, acest lucru pare să nu afecteze pielea, după 30 de ani, sau mai târziu, în funcție de stilul de viață pe care îl avem, ignorarea acestuia poate avea efecte negative asupra tenului, grăbind îmbătrânirea sa. De aceea, este extrem de important să ne răsfățăm tenul și să îl hrănim cu ingrediente care îl ajută să treacă cu brio de testele anilor.

Unul dintre cele mai cunoscute ingrediente care reîntinerește considerabil pielea este acidul hialuronic. În combinație cu alte substanțe benefice tenului, acesta poate face minuni pentru sănătatea și aspectul pielii. Din dorința de a concepe un singur produs care să înglobeze toate aceste substanțe, a luat naștere gama Lift Up by Cosmetic Plant, menită să combată efectele îmbătrânirii pielii prin ingredientele cu efect anti-aging demonstrat pe care le conține.

Astfel, producătorul de cosmetice a apelat la un veritabil cocktail de lifting constând în acid hialuronic, riboză (RiboxylTM), LIFTONIN®-XPRESS și un delicat extract de magnolie.

Acidul hialuronic reduce adâncimea ridurilor și reîntinerește pielea, riboza crește sinteza acidului hialuronic cu 55%, în timp ce LIFTONIN®-XPRESS  este un ingredient inovativ cu efect de lifting instant, extras dintr-o microalgă originară din Marea Roșie. Extractul de magnolie oferă o notă specială acestei combinații, asigurând un efect anti-inflamator și antioxidant, datorită conținutului său bogat în polifenoli.

Pentru o îngrijire optimă a pielii supusă procesului de îmbătrânire, Cosmetic Plant propune trei produse cheie pentru ritualul zilnic de înfrumusețare și îngrijire, din gama Lift Up.

Serul lift instant Lift Up. Cu multiple premii câștigate la concursurile internaționale de profil, Serul lift instant Lift Up a fost special conceput să reîntinerească pielea și să contribuie la menținerea frumuseții și sănătății acesteia. Serul se aplică dimineața. Se picură câteva picături în palmă, după care se aplică pe pielea curată a feţei și gâtului prin mișcări delicate de masaj, fără a insista.Crema antirid de zi Lift Up. Cu o textură lejeră, crema antirid de zi acționează ȋncă din primele minute de la aplicare, netezind ridurile, crescând tonusul și hidratarea pielii, protejând-o de agresiunea factorilor externi. Se recomandă folosirea acesteia împreună cu serul gamei, imediat după absorbția acestuia.

Crema antirid de noapte Lift Up. Cu o formulă bogată, crema antirid de noapte Lift Up hrănește și regenerează tenul, diminuând profunzimea ridurilor, astfel că, la trezire, pielea arată mai netedă, luminoasă și revitalizată.

Întreaga gamă Lift Up este destinată femeilor cu vârste cuprinse între 30-70 ani, care doresc să își mențină sau să își recapete fermitatea și strălucirea tenului. Produsele Lift Up pot fi achiziționate din magazinul virtual www.shop.cosmeticplant.ro sau direct din rețelele Auchan, Cora – România Hypermarche, DM DrogerieMarkt, Profi, farmaciile Catena și Remedia, diverse farmacii independente, Plafar și alte magazine naturiste din țară.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter