Dan Negru n-ar mai face televiziune. Şi-ar alege o meserie mai prost plătită

Publicat pe de Cristina Pîrvu

Dan Negru n-ar mai face televiziune. Este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de la noi datorită emisiunilor de mare rating pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar face cu totul altceva. Ar alege o meserie în care ar relaţiona mai mult cu copiii!

În anul 1995, Dan Negru a debutat în televiziune. Au trecut 23 de atunci, iar el activează în aceelaşi domeniu. Îl vedem aproape în fiecare săptămână la TV, ba în show-ul „Next Star”, ba la „Guess my age” sau altele. În premieră, el ne-a dezvăluit că dacă ar da timpul înapoi n-ar mai face asta. I-ar plăcea să fie profesor.

„Am filmat o emisiune cu Vali Sterian. El fuma foarte mult. Decorul meu de televiziune de la Timişoara era cam cât aici, şi el fuma fuma până când a venit Dodo Munteanu, fratele lui Titus Munteanu, primul meu producător de televiziune în Timişoara. El a zis atunci pauză. Pe un timp a venit şi i-a spus să nu mai fumeze că nu se mai vedea nimic la televizor. (…) Lumea, televiziunea, bussines-ul au evoluat fabulos de mult. Tu mă întrebi dacă m-aş mai apuca. Nu, nu, nu! Am o mulţime. Dacă pun balanţa aşa, ştii, zona de performanţe şi de bucurii e mult mai mare decât zona de regrete. Fără discuţie. Dumnezeu a fost bun cu mine şi mi-a dat audienţe. Dacă dai search şi scrii regele audienţelor, scrie Negru. (…) 

N-aş mai face televiziune. Cred că televiziunea, încet încet o să fie un bussines în distrugere. Cred că breasla nu mai are. Cred că online-ul va capta tot. (…) Eu m-aş face profesor. Mi-a plcăut dintotdeauna să fiu profesor. „, a declarat Dan Negru la Interviurile VIVA!.

 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter