Charlotte Casiraghi s-a logodit. Nepoata Prințesei Grace de Monaco își reface viața!

Publicat pe . Actualizat Luni, 26 martie 2018, 17:13
Charlotte Casiraghi s-a logoditCharlotte Casiraghi s-a logodit

Încă o nuntă regală anul acesta! Nepoata lui Grace Kelly, Charlotte Casiraghi (31),  s-a logodit cu Dimitri Rassam (36), un producător de film a cărui mamă e o fostă 'fată Bond'. Cei doi au marcat prima lor apariție oficială împreună zilele trecute, la Rose Ball, în Monaco.

Charlotte Casiraghi s-a logodit, anunțul fiind făcut tacit la cea de-a 64-a ediție a Rose Ball (bal caritabil în Monaco), unde a marcat prima apariție oficială alături de viitorul său soț, Dimitri Rassam, producător de film. Fiica lui Caroline de Monaco a purtat o spectaculoasă rochie Yves Saint Laurent, dar nu ținuta a fost subiectul de interes, ci inelul cu diamant purtat de frumoasa moștenitoare.

Se pare că cei doi s-au cunoscut în decembrie 2016, printr-un grup de prieteni, și de atunci sunt nedespățiți, ducând o viață plină de lux, cu călătorii între L.A și Monaco. În urmă cu trei săptămâni, cineastul i-a oferit nepoatei lui Grace Kelly inelul de logodnă, nunta urmând să aibă loc în vara aceasta, cel mai probabil în Sicilia, unde mama lui Dimitri, actrița Carole Bouquet, o fostă fată Bond, deține o vilă.

Charlotte Casiraghi a avut în trecut o relație controversată cu un actor mult mai în vârstă

Charlotte și Dimitri au în comun două lucruri: ambii au studiat la Sorbona și ambii au copii din relații anterioare. Charlotte are un copil de patru ani, Raphael, cu comedianul Gad Emaleh, iar viitorul soț are o fiică din relația cu modelul rus Masha Novoselova. Charlotte Casiraghi a avut o relație controversată cu comedianul Gad Emaleh, mai mare cu 16 ani decât ea. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în 2011, și au trăit o relație extrem de discretă până la despărțirea ce s-a produs trei ani mai târziu. Nu s-au căsătorit niciodată, dar din povestea lor de dragoste s-a născut un copil. Nu se cunoaște cu exactitate motivul despărțirii, o decizie bruscă, de altfel, dar surse din anturajul acestora au declarat pentru People că viața profesională foarte încărcată a dus la separare. Conform surselor, Charlotte a fost deranjată de faptul că iubitul ei era mai mult plecat cu obligații profesionale și nu apuca să dedice suficient timp vieții de părinte. În mod hilar, s-ar zice că fiica lui Caroline de Monaco obișnuiește să facă marile anunțuri legate de starea civilă și sentimentală la evenimentul caritabil al familiei, Rose Ball. Prima apariție publică a frumoasei brunete alături de Gad Emaleh a avut loc tot la Rose Ball, în 2013, oaspeții știind că cei doi s-au despărțit când, în 2015, aceasta a venit neînsoțită.

Intră aici să vezi aici galeria foto de la Rose Ball din 2015.

 

Charlotte Casiraghi, în companie selectă la Rose Ball

Tânăra de 31 de ani și-a făcut apariția la Rose Ball, în Monaco, alături de Dimitri Rassam, dar grupul apropiaților a fost mult mai mare. La opulentul eveniment desfășurat la Monte-Carlo Sporting Club, au luat parte atât fratele, Pierre Casiraghi, care a venit însoțit de soția sa însărcinată, Beatrice, cât și mama, prințesa Caroline, care a venit însoțită de designerul Karl Lagerfeld. Fondurile strânse în urma evenimentului caritabil merg către Fundația Prințesa Grace, al cărei scop este acela de a ajuta adulții și copiii aflați în dificultate.

 

Foto: Hepta

Citește și:

Angelina Jolie se mărită! Cine e misteriosul Nr. 4'?

Fiica lui Michael Jackson confirmă relaţia cu Cara Delevingne. S-au sărutat pasional

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton