Din anonime au ajuns celebre. Vedete de la noi lansate în reality show-uri

Publicat pe

Nu puține sunt celebritățile din showbizul autohton care au pornit-o de jos în carieră, iar asta a presupus și anumite compromisuri, dar cine zice că drumul spre celebritate e ușor? Iată care sunt vedetele lansate în reality show-uri și ce a însemnat pentru ele luarea unui casting la emisiuni unde au fost filmate non-stop, fiind puse uneori în ipostaze incomode…

Victor Slav și Bogdan Vlădău se află printre vedetele lansate în reality show-uri.

Victor Slav și Bogdan Vlădău se află printre vedetele lansate în reality show-uri.

Unul dintre primele reality show-uri din România, Vara Ispitelor, care a debutat în anul 2001, a fost poate una dintre cele mai importante pepiniere de vedete, aproape toți protagoniștii lansându-se ulterior în domeniul televiziunii. Nu știm cât din formatul emisiunii vă mai amintiți, dar rețeta, una internațională, nu putea să dea greș. La show participau câteva cupluri sudate cărora le era pusă la încercare fidelitatea cu ajutorul unor ispite. Acțiunea se petrecea la mare, deci nuditatea era la ordinea zilei, și, în plus, partenerii au fost separați și ținuți în hoteluri diferite, iar ispitele și-au luat rolul în serios, până la final reușind să destrame cupluri.

Printre vedetele lansate de reality show-uri se află și „Iepurași” Playboy!

Vara Ispitelor a fost emisiunea la care s-au lansat Victor Slav, Bogdan Vlădău și Cosmina Păsărin, care, dacă vă amintiți, acolo l-a cunoscut pe celebrul om de radio George Vintilă, care, după cum recunoștea vedeta, a fost marea ei iubire. Cel mai mare avânt l-a luat însă Victor Slav, care, după emisiune, a fost primit în familia Pro TV, unde a prezentat ani de zile, seară de seară, prognoza meteo, dar și o altă emisiune de succes – Pe muchie de cuțit și a făcut furori la Dansez pentru tine, shw-ul unde a cunoscut-o și pe viitoarea lui soție, Bianca Drăgușanu. Iată ce spune Victor despre experiența care i-a schimbat viața: „Îmi aduc aminte cu plăcere acea perioadă. Bineînțeles, spun acest lucru pentru că eram mult mai tânăr decât acum. J Îmi aduc aminte că, la revenirea acasă, ne-am bucurat de un succes uriaș, mergeam pe stradă și toată lumea ne aborda. A fost ciudat pentru că vorbeam cu Bogdan Vlădău: Măi, dar acum o săptămâna nu eram aceleași persoane? Dintr-odată, atâta interes pentru noi! Dar cred că am gestionat foarte bine acel succes și nu ni s-a urcat la cap.' Acum, Victor este coprezentator al emisiunii Wowbiz, alături de Andreea Mantea, și invitat permanent alături de prietenul său Bogdan Vlădău.

Și Cosminei Păsărin emisiunea Vara Ispitelor i-a schimbat viața, începând cu mult comentata partidă de sex dintre ea și Bogdan Vlădău, notorietatea adusă de emisiune deschizându-i drumul în televiziune și nu numai: a jucat în seriale, a avut emisiuni la radio și la TV, a pozat în Playboy de trei ori, a devenit imaginea mai multor companii, iar acum lucrează ca MC.

Raluca Lăzăruț, o altă vedetă de reality show

Raluca Lăzăruț, o altă vedetă de reality show

Și Raluca Lăzăruț își datorează celebritatea unui reality show, aceasta participând la a doua și ultima ediție a Big Brother, în anul 2004. Că a doua emisiune nu a avut același succes ca prima o dovedește faptul că show-ul nu s-a mai reluat, însă pentru Raluca a fost de ajuns… Ea a rămas în televiziune, la fel ca Ernest, colegul său din prima ediție, după care a devenit vedetă încontestabilă la Bingo Metropolis și apoi știristă la Kanal D. Și pentru că, la vremea respectivă, era aproape obligatoriu în CV, Raluca a bifat și ea o apariție în Playboy. Deși s-a mutat în America, doza de celebritate a Ralucăi nu a scăzut, aceasta apărând recent pe copertele a două reviste internaționale.

 

Printre vedetele lansate în reality show-uri se numără, fără doar și poate, și Ernest Tacaks, care a debutat la Big Brother, în chiar prima ediție a emisiunii postului Prima TV. Chiar dacă a ieșit din competiție după doar trei luni, el a fost singurul dintre participanți care s-a lansat ulterior în televiziune, având o carieră am putea spune longevivă, dat fiind că se află din 2003 permanent în fața camerelor de filmat. A avut succes cu Trădați în dragoste, iar acum face audiență cu Ochii din umbră, un alt format de succes al televiziunii în care lucrează de 15 ani.

O altă vedetă creată în urma participării la un reality show este Alina Crișan, care în 2002 a câștigat concursul Alege A.S.I.A, devenind al patrulea A al formației, un show care a fost urmărit la vremea respectivă de o țară întreagă, trupa de fete cu nume omonim repurtând un succes aproape la fel de mare ca Andre, trupă formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Din păcate, de trupă Alina s-a despărțit 3 ani mai târziu, după care s-a mutat la Antena 1, unde a prezentat emisiunile „Folclorul contraatacă' şi „Cântă dacă poţi', dar nu a renunțat la prima dragoste, muzica, acum solista fiind cunoscută sub numele de scenă Alinka.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter