Dana Nălbaru a fost nevoită să se întoarcă în România. Dragoș Bucur a rămas în Irlanda

Publicat pe

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au plecat în urmă cu câteva luni în Irlanda, acolo unde bărbatul trebuie să filmeze pentru o nouă producție cinematografică. Cuplul nu a plecat fără cei trei copii. Dana Nălbaru s-a întors acasă cu doi dintre copii, motivul fiind unul întemeiat.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au fost nevoiți să se separe pentru o perioadă de timp, el fiind în Irlanda, iar ea în România. Fosta componentă a trupei HI-Q s-a întors acasă cu doi dintre copii, fiica lor Sofia a ales să rămână alături de tatăl el. Dana Nălbaru a explicat motivul pentru care a plecat mai devreme cu două săptămâni din Irlanda. În scurt timp, Dragoș Bucur și Sofia se vor întoarce acasă, în România.

„De când nu am mai scris am făcut o grămadă de lucruri, am vizitat locuri, ne-am întâlnit cu rude și prieteni și… am ajuns acasă. Din cauza alergiei și a răcelii lui Kadri care părea să nu mai treacă vreodată am decis să mă întorc cu cei mici. Dragoș și Sofia au rămas în Belfast pentru încă două săptămani+drumul de întoarcere. Când el filmează, ea rămâne să studieze sau să citească și când e liber fac o grămadă de lucruri pe care eu nu le-aș încerca niciodată… Acasă e excelent. Eu și Kadri ne-am revenit complet, Roxana își adoră cameră și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice… În Irlanda m-aș întoarce doar pentru o scurtă perioadă de timp, pentru locuri pe care n-am apucat să le văd, să îi revăd pe Laurențiu și Mihaela cu micuța lor Isabella, pe prietenul nostru Octav, medic lângă Dublin și pe vărul lui Dragoș cu familia lui. Aș fi vrut să mă pot bucura mai din plin de toate cele pe care le-am văzut și să nu par nesuferită din cauza alergiei mele dar, una peste altă, a fost o experiență de o lună pe care nu o voi uita', a spus Dana Nălbaru.

Citește și: Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au plecat din România împreună cu copiii lor! Ce motiv au avut

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter