GALERIE FOTO! 10 vedete de la noi cu posterioare sexy

Publicat pe

 

GALERIE FOTO! 10 vedete de la noi cu posterioare sexyGALERIE FOTO! 10 vedete de la noi cu posterioare sexy

Deja nu mai este niciun secret că în ultimii ani, de când Kim Kardashian a popularizat idealul de frumusețe bazat pe un posterior generos, preocuparea pentru această parte a corpului a crescut vertiginos. Îți prezentăm 10 vedete de la noi cu posterioare sexy. Plus: iată ce fac ele pentru a arăta 'wow'!

O întreagă industrie a explodat la nivel mondial în ultimii ani, de când un posterior generos este idealul de frumusețe feminin. De la ore petrecute în sala de sport până la ore petrecute pe masa de operație a chirurgului plastician, celebritățile au investit o avere în acest scop. Indiferend de trenduri, 'ce e frumos și lui Dumnezeu îi place', dar e adevărat că în același timp trebuie depus un oarecare efort pentru a întoarce capete pe stradă. Iată 10 vedete de la noi cu posterioare sexy, al căror secret pendulează între moștenirea genetică și orele petrecute la fitness.

Vedete de la noi cu posterioare sexy

Majoritatea vedetelor din această galerie foto sunt împătimite ale mișcării, fie că e vorba de fitness, cum e cazul Lorei sau al Annei Lesko, fie că e vorba de mersul pe bicicletă ori cu rolele, cum procedează Inna uneori. În plus, în cazul cîntărețelor, dansul joacă un rol important, fiind o modalitate ideală de a pierde calorii, deci poate nu e de mirare că majoritatea vedetelor din galeria noastră foto sunt artiste.

În ultimii câțiva ani, Gina Pistol, una dintre cele mai sexy vedete de la noi, se poate lăuda cu un corp tonifiat, pe care l-a modelat prin sport. 'Merg la sală de trei ori pe săptămână. Când fac pauză și nu ajung la sport, îmi lipsește mișcarea. Atunci când merg la sală, am grijă ce mănânc, mănânc sănătos, zic eu. Trebuie să avem puțin grijă și de noi, iar eu mă învârt într-o lume în care felul în care arăți contează, a declarat Gina pentru viva.ro.

Cum poți obține un posterior bombat

O modalitate la îndemână de a obține un fund bombat este prin fitness. Moștenirea genetică contează foarte mult în rapiditatea cu care vei vedea schimbările, dar în general trebuie să te înarmezi cu răbdare și să ai în vedere că rezultatele nu vor veni peste noapte, chiar dacă unii antrenori promit asta. Din contră, este nevoie de un efort susținut în sala de sport, de exerciții specifice, dublate de o nutriție corespunzătoare.

Desigur, există și varianta obținerii unui posterior bombat prin chirurgie plastică, modalitate extrem de populară peste Ocean, care începe să ia amploare și la noi.

Chirurgul estetician Adina Alberts nu este însă adepta implanturilor fesiere. Iată ce ne-a declarat specialistul: ' Eu vă spun sincer, nu am pus nicio pereche de impanturi fesiere și nu o să pun vreodată, pentru simplu motiv că am fost la suficiente simpozioane cât să văd despre ce e vorba. Nu sunt nici ușor de purtat, nu se vindecă nici prea usor, nu sunt nici estetice. (…) Au fost foarte multe situații în care implanturile nu s-au așezat cum trebuie. Cred că e intervenția cu cea mai dificilă perioadă de recuperare dintre toate operatiile estetice. (…) O persoana care are zona fesiera lipsita de volum poate apela si la alte variante. Ca să refacem volumul în zona respectivă putem folosi grăsime luată din altă parte, unde nu ne trebuie. Se fac trei intervenții la distanță de aproximativ un an, iar rezultatele sunt minunate. Dacă nu avem de unde lua grăsime, pentru că pacienta e slabă, folosim acid hialuronic.'

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter