Dani Oțil a făcut publică prima fotografie alături de iubita sa

Publicat pe

După ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu, Dani Oțil și-a ținut viața personală departe de ochii presei și a încercat să fie cât mai discret în ceea ce o privește pe noua sa iubită. Însă acum a făcut publică prima poză cu misterioasa domnișoară.

Emisiunea „Neața cu Răzvan & Dani' a intrat în vacanță, așa că cei doi prezentatori simpatici ai matinalului se bucură de zilele libere și vremea frumoasă de afară. Spre deosebire de Răzvan, Dani Oțil a fugit direct pe litoral, însă nu singur, ci cu noua sa iubită, sau cel puțin asta ne-a dat de înțeles după ce a postat o fotografie compromițătoare pe Facebook. În imagine, Dani stă întins pe un șezlong, bucurându-se de vremea frumoasă de la mare, iar în stânga sa se vede un picior de domnișoară, cu o pedichiură roz, care îi este alături prezentatorului.

Citește și: Marisa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!'. Iată ce a declarat la o zi după marea finală!

Dani Oțil și domnișoara misterioasă (stânga)

„Doo gânduri dupa primul weekend la mare:

-sălile de fitness sunt pline si cu toate astea avem niste corpuri cam dubioase cand ne dezbaracam. Ceva nu facem bine… Sau stam mai mult pe telefoane decât pe aparate.

-daca vreau sa imi iau draperie sau perdea trebuie doar sa urmăresc fetele de la cazare pana la plajă. Sunt un fel de imbracate/dezbracate. E ca si cum anunță la microfon, la nunta, nașul ca mireasa nu are chiloți. Ai informația, dar nu ai ce sa faci cu ea', a scris Dani pe pagina sa de Facebook, în dreptul fotografiei cu el și misterioasa domnișoară căreia încă nu vrea să îi dezvăluie identitatea.

Fanii imediat au reacționat și l-au întrebat cine este cea care îl însoțește în vacanță.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter